Hae
Laura Ahola

Juhannuksen punkki hysteria

Moikka,

Mikä ihana Juhannus sitä tänä vuonna tulikaan vietettyä ystävien kanssa. Tuntuu, että pääsin jotenkin ihan irti arjesta ja sain rentouduttua hyvin. Rehellisesti sanoen olisin voinut jatkaa lomailua pidempäänkin, mutta vielä on muutama viikko töitä ennen loman alkua.

Tänä vuonna vietettiin juhannusta mökillä. Oli mahtavaa nauraa, hassutella, pelata pelejä ja syödä hyvin.  Pääsin myös torikahvilaan kahville, mistä oon edelleenkin innoissani. Ne on kaikessa yksinkertaisuudessaan niin kivoja 🙂

Miten sun juhannus sujui?

Oli hauskaa myös saunoa, käydä uimassa ja tehdä vihtaa. Kaupunkilaistyttönä olin toki sitä mieltä, ettei kaikkiin pusikoihin kannata mennä tonkimaan koivunoksia, ettei törmää punkkeihin. Muita ajatus punkeista ei niin ahdistanut.

En tiedä teistä, mutta mua punkit ällöttää todella paljon. En ole aiemmin ottanut punkki rokotusta, mutta tänä kesänä aloin harkita sen ottamista ihan tosissaan. En todellakaan toivo kohtaavani niitä pieniä ällötyksiä missään, mutta jos joskus niin kävisi, niin mielummin rokotteen kanssa kuin ilman. En tiedä onko tämä alkava punkki hysteerisyys merkki iän karttumisesta, vai mistä, mutta eihän tällä asialla kannatakaan leikkiä.

Ootko sä ottanut punkki rokotteen? Ajatuksia puolesta ja vastaan?

 

Juhannuksena pohdittiin hetki myös sitä, minkälaisia ohjeita sitä antaisi nuoremmalle itselleen. Mitkä ovat olleet tähän mennessä niitä elämän tärkeimpiä oppeja? Ohjeita tuli esiin hyvin erilaisia aina vitsikkäistä festari vinkeistä elämän syvällisiin pohdintoihin.

Haluan jakaa teille yhden oman kirkkaan ajatukseni aiheesta, jota pidän erittäin tärkeänä. Pääsette lukemaan sen seuraavasta postauksesta tulevana keskiviikkona.

Ihanaa sunnuntaita <3

 

Laura

 

2 kommenttia

  1. henna kirjoitti:

    Yks punkki ollut tänä kesänä kiinni, muutamia kävellyt kädellä. Koirista saa kymmeniä keräillä päivittäin :/ satutaan asumaan punkkialueella, noihin on vaa jotenkin tottunu vaikka ne ällöjä onkin. Toivon et talvi tulis nopeesti 😀

    • lauraahola kirjoitti:

      Voi ei, ajatella, että niitä on niin paljon. Tsemppiä tähän vuodenaikaan sinne! 🙂 Toivotaan, että loppukesästä ne vähentyisi 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *