Hae
Laura Ahola

Piristystä kotoiluun osa 2

Mistä saisi lisää piristystä kotoiluun?

Lupasin jakaa teille lisää hyväksi todettuja vinkkejä, jotka tuovat piristystä kotoiluun. En usko, että olet vielä törmännyt näihin kaikkiin tai ainakaan kerennyt näistä jokaista käytönnössä toteuttaa ja toivonkin kovasti, että näistä on sinulle iloa <3

Muistetaan kuitenkin olla kaiken tämän poikkeustilan keskellä itsellemme armollisia. Nyt kannattaa käyttää oma vapaa-aika  kotona niihin asioihin, joista tulee hyvä olo. Se ei tarkoita sitä, että kokoajan on suoritettava, vaan on myös täysin ok pysähtyä ihmettelemään maailman menoa ja makoilla sohvalla.

 

Nappaa tästä talteen piristystä kotoiluun-vinkit <3

 

Konsertit kotona

Monet artistit järjestävät ilmaisia konsertteja omissa sosiaalisen median kanavissaan, sekä myös monet tahot järjestävät mielenkiintoisia keikkoja ympäri maailmaa. Itse olen usein löytänyt parhaat keikkaideat kotiin Instagramia selatessa, esimerkiksi Andrea Bocellin upea konsertti ”music for hope” Milanosta on yksi joka on todella jäänyt mieleeni ja varmasti tulen siihen myös jatkossa palaamaan. Tämä esitettiin hänen omalla youtube kanavallaan, suosittelen todella lämpimästi katsomaan.  Se on edelleen katsottavissa, linkki tässä. Löysin hetki sitten myös sivuston koronakonsertit.fi, joka kerää yhteen kotona katsottavia musiikkitapahtumia Suomesta ja maailmalta.

Mikä olisi ihanampaa kuin deitit kumppanin kanssa tai omassa tilanteessani tällä hetkellä yksin kotona hyvän ruoan ja livekonsertin kanssa? Tästä saa niin hyvää energiaa, suosittelen lämpimästi.

Verkkokurssi

Internet tarjoaa paljon erilaisia kursseja itsensä kehittämiseen sekä melkeinpä jokaiseen harrastukseen. Oletko jo selannut mitä kaikkea kivaa on tarjolla?

Itse olen juuri aloittanut Joylla Positiivisen Psykologian 8 viikon kurssin. Aihe kiehtoo minua paljon ja on mahtavaa kun siihen voi syventyä myös omalla kotisohvalla. Myös lähes kaikkiin harrastuksiin on tarjolla verkkokursseja, halusitpa sitten kehittää ruoanlaittotaitoja huippukokkien kursseilla tai vaikkapa tanssiaskeliasi.

 

Äänikirjat

Oon aiemminkin puhunut siitä kuinka rakastan äänikirjoja. Niiden pariin on ihana sukeltaa. Viimeisen kuukauden ajan olen kuunnellut niitä yllättävän vähän, ja sama juttu myös musiikin kanssa. Olen jotenkin kaivannut työpäivien jälkeen täyttä hiljaisuutta. Nyt taas huomaan kaipaavani ääntä ympärille ja tällä hetkellä kuuntelussa on Maaret Kallion uutuus kirja toivo. Hyvin ajankohtainen aihe. Myös tässä joulukuussa kirjoittamani ”talven inspiroivin kirja”-postaus. Tämä kirja suositus on edelleen hyvin ajankohtainen.

 

Instalivet

Monet pitävät tällä hetkellä Instagramin puolella erilaisia livejä. Omalle feedilleni on noussut paljon erilaisia ruoanlaittolivejä sekä joogalivejä. Tosi hauska idea on osallistua näille, sillä niistä saa sellaista ihanaa yhteisöllistä fiilistä treenin / hyvän ruoan / inspiraation lisäksi. Olen itse seurannut esim @liemessä Jennin ruokalivejä! Ootko sä löytänyt mielenkiintoisia livejä seurattavaksi?

 

Toivottavasti näistä vinkeistä oli sulle iloa <3

Jos tahdot näitä jatkossakin lisää niin kerro painamalla <3 otsikon vierestä ja tiedän. Olisi myös ihana kuulla teidän vinkkejä kotoiluun kommenttiboksissa <3

Tervetuloa mukaan myös IG puolelle tästä <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *