Hae
Laura Ahola

Ihana tutustua!

Moikka,

Ihanaa kun löysit tiesi uuteen blogiini <3

Tervetuloa kulkemaan kanssani pian kolmekymppisen, elämää rakastavan Helsinkiläisen sinkkunaisen arkea. Olet saattanut törmätä minuun aiemmin Fitfashionilla, vaikka tunnustan kirjoittaneeni viimeiset vuodet blogiani hyvin harvakseltaan.

 

Vaikuttajamedian synty inspiroi minut takaisin kirjoituspöydän ääreen, enkä maltaisi enää odottaa mitä tulevan pitää. Ihanaa kun lähdit kulkemaan tätä matkaa kanssani, toivottavasti vierailet sivustollani useasti. Blogini ei tule päivittymään jokaisena päivänä, mutta lupaan olla aktiivinen joka viikko.

Mistä aiheista sinä haluaisit lukea? Kuulen mielelläni ajatuksiasi, älä epäröi jättää kommentteihin toiveitasi! 🙂

Laura

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *