Hae
Laura Ahola

Nopea ja helppo brunssi

Mä rakastan hyviä brunsseja, ne on parhaita sekä kotona tehtynä, että ravintoloissa. Brunssien tekemisessä mua viehättää se helppous, kun voit yhdistellä pöytään melkeinpä mitä vain fiiliksen mukaan.

Tykkään sekoitella pöytään sekä kevyempää, että täyteläisempää ruokaa, josta jokainen voi koota itselleen mieleisensä ja ruokavalionsa mukaisen annoksen. Tälläisen brunssin loihdit kotiin nopeasti ja ennenkaikkea helposti.

Osta kaupasta makusi mukaan seuraavat tuotteet:

Salaattitarpeet

Tuorepasta

Kanaa

Leikkeleitä 

Juustoja

Tuoretta leipää

Kuohuviiniä

Tykkään yleensä tarjoilla brunssit ja muutkin dinnerit monella astialla niin, että jokainen voi koota annoksestaan juuri sellaisen kuin haluaa. Tälläkin brunssilla oli vaihtoehtona koota itselleen terveellinen ja kevyt lounas tai sitten herkutella kaikesta nauttien.

Suurimpana haasteena koen usein sen, kuinka paljon ruokaa kannattaa laittaa. Olen tunnettu siitä, että laitan helposti ruokaa tuplasti enemmän kuin kukaan pystyy syömään. Mutta toisaalta parempi liikaa kuin liian vähän 😉

Ihanaa viikonloppua!

Laura

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.