Hae
Laura Ahola

Matkakohteena Bryssel

Ihanaa suklaata, kauniita rakennuksia ja paahtavaa kuumuutta. Miltä Bryssel näytti kesällä, kun kiire hetkellisesti irroitti kaupungin otteestaan?

 

Brysseli

 

Kesällä vietin melkein viikon Brysselissä. En oikein tiennyt mitä kaupungilta odottaisin, sillä se ei ollut koskaan aiemmin kuulunut matkakohdelistani kärkeen. Kuten tiedätte, oli viime kesän helle ihan omaa luokaansa. Se näkyi ja tuntui myös Brysselissä, jossa lämpötila kohosi parhaimmillaan +36 asteeseen. Vaikka normaalisti rakastan kuumuutta myönnän, että kaupunkiin, jossa ei tuule ollenkaan, se oli liikaa.

 

 

Bryssel on siitä mielenkiintoinen matkakohde, että se tarjoaa jokaiselle jotakin. Sieltä löydät hyviä ravintoloita, kauniita rakennuksia ja moninaista kulttuuria. Ostosmahdollisuudet Brysselissä ovat loistavat ja hyviä ravintoloita, joihin on helppo istahtaa syömään tai lasilliselle, on paljon.

 

 

Vohveleita ja suklaata löytyi helposti kaikkialta. Bryssel on kyllä varsinainen suklaan rakastajan unelmakohde! Varsinkin Sablonin alueella oli runsaasti luksus suklaavalmistajien liikkeitä. Kävin usean suklaavalmistajan myymälässä ja myönnän, että ne ne liikkeet olivat todella houkuttelevan hienoja. Pierre Marcolinin suklaamyymälän edessä oli myös jäätelökioski, jossa sait rakentaa itsellesi jäätelön sopivalla suklaakuorrutteella ja muilla herkuilla. Ai että! Kuitenkin kaiken tämän sanottuani on pakko tunnustaa, että lopulta olen silti ihminen, joka kaiken super luksus suklaan sijaan silti valitsee mielummin fazerin sinisen.

 

 

 

 

Kaupunkina Bryssel on vierailemisen arvoinen. Viikonloppureissulle Bryssel on loistava ja kuten jo aiemmin mainitsin paikkana sellainen, josta jokainen löytää itselleen mielenkiintoista tekemistä.

Bryssel on kaupunki, joka kuhisee elämää ja saatat päätyä täällä mitä ihmeellisempiin ja yllätyksellisempiin paikkoihin. Jos rakastat kulttuuria ja ravintoloita, uskon sinun viihtyvän täällä myös erittäin hyvin.

Listaan ensi viikolla blogiin vielä kaikki ne paikat, joissa Brysselissä kannattaa vierailla sekä loistavan hotellisuosituksen! <3 Oletko sä käynyt Brysselissä? Mitä tykkäsit?

Laura

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *