Hae
Laura Ahola

Aika palata takaisin!

Heippa,

Aika palata takaisin blogin äärelle. Tarkoituksena oli päivittää säännöllisesti vauvavuoden keskellä, mutta se jäi täysin vauvakuplan ja uusien opintojen (!) jalkoihin.

Mitä kuuluu?

Meille kuuluu tosi hyvää. Arki rullaa kivasti ja täytyy sanoa, että oon todella rakastanut tätä äitiyslomalla olemista. Mahtavaa seurata kuinka mini kasvaa ja oppii kokoajan uutta. Ihan parasta aikaa elämässä. Samaan aikaan vuoteen on mahtunut valtavasti uuden opettelua ja uuteen arkeen tutustumista perheenä. Myös lyhyitä yöunia ja monenlaisia (taaksepäin katsottuna) lyhyitä vaiheita.

Oikeastaan parhaiten vuotta kuvaisi varmaan sanonta kokonaisvaltaisesti muutoksen täyteistä aikaa lyhyillä unilla suuressa rakkauskuplassa.

Moni on kysynyt yllättikö vauvavuodessa joku, ja oon pohtinut sitä. En voi sanoa, että joku yksittäinen asia olisi yllättänyt, mutta onhan viimeinen vuosi ollut intensiivinen. Toisaalta koen, että meillä se intensiivisyys on pitkälti rakentunut reissaamisesta Suomen ja Ruotsin välillä, muutosta ja niistä opinnoista vielä siihen vauvavuoden päälle.

Silti en vaihtaisi mitään, vaikka tiedän, että ”helpommallakin” olisi voinut päästä jos oltaisiin pysytty vain yhdessä maassa ja olisin aloittanut opinnot myöhemmin.

Uudet opinnot

Opinnoista kerron lisää seuraavassa postauksessa, mutta lyhyesti sanottuna päätin toteuttaa mun pitkäaikaisen haaveen ja opiskella lisää aiheesta, joka kiehtoo mua niin paljon. Opiskelen tällä hetkellä positiivista psykologiaa ja ratkaisukeskeistä valmennusta ja valmistun elokuussa. Ihan paras tunne kun kasvaa henkisesti, kehittyy monella osa-alueella ja oppii uutta <3 Nää on sellaisia taitoja mitä pystyy hyödyntämään elämän jokaisella osa-alueella ja on kyllä ollut tosi antoisaa opiskella uutta.

Takaisin blogin äärellä

Ihanaa olla myös täällä ja palata takaisin blogin äärelle. Tavoitteena mulla olisi, että jatkossa blogi päivittyisi viikottain. Ainakin kerran viikossa. Toivottavasti useamminkin, mutta siitä lähdetään.

Jos sulla on toiveita postausaiheille saa kertoa. Luvassa ainakin juttua henkisestä hyvinvoinnista, ravintoloista Suomessa ja Ruotsissa sekä parhaista hankinnoista vauva-arkeen. Myös pukeutumisjuttuja saattaa tulla – olettaen, että joskus vielä pääsen kiinni mun normaaliin tyyliin näiden legginssien ja huppareiden alta 😀

Voi hyvin ja palataan pian!

Laura

Ps. Tervetuloa mukaan myös  Instan puolella <3

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *