Hae
Laura Ahola

Kuukauden kirjasuositukset

Ajattelin tällä kertaa esitellä muutaman rennomman kirja suosituksen, koska olen huomannut monen meistä elävän tällä hetkellä todellisen kevät kiireen keskellä suorittaen lähestulkoon kaikkea. Nämä kaksi kirjaa saavat sinut rentoutumaan, eivätkä ne vaadi super keskittymistä. Nämä kirjat enemmänkin tempaavat sinut mukaansa ja ovat ihanan helppoja kuunneltavia esimerkiksi aamuisin työmatkoilla tai muuten vain kaupungilla kävellessä.

 

 

Ei ole mikään salaisuus, että rakastan äänikirjoja. Niitä on mahtava kuunnella kun kävelee paikasta toiseen, kun ajaa autoa tai siivoilee kotona. Myös siivoaminen sujuu huomattavasti mukavammin äänikirjoja kuunnellen! Äänikirjat mahdollistaa minulle myös sen, että pysyn kahlaamaan läpi huomattavasti enemmän kirjoja, kun pystyisin pelkästään lukemalla. Tämä jo ihan siistä syystä, että äänikirjoja voi kuunnella missä vain ja monen asian ohessa.

 

Henriikka Rönkkönen – Mielikuvituspoikaystävä

Ei ole yksi tai kaksi kertaa, kun olen jäänyt kiinni nauraessani äänikirjoille metrossa, liukuportaissa tai kävellessä kaupungilla. Nolointa on ehkä kuitenkin alkaa nauraa hallitsemattomasti täydessä hississä, minkä Henriikka Rönkkösen Mielikuvituspoikaystävä kirja muutaman kerran sai aikaan. En kertakaikkiaan voinut sille mitään. Ai että, mahtavia tilanteita. Tavallaan tykkään todella paljon siitä, kun tälläisiä hassuja tilanteita sattuu, koska ihmisten reaktiot ovat usein erittäinkin hauskoja.

Suosittelen tätä kirjaa lämpimästi varsinkin sinkkuelämää eläville ja tietysti kaikille muillekin, jotka haluavat jotain hauskaa kevyttä ja viihdyttävää kuunneltavaa. Tästä ainakin tulee hyvälle tuulelle. Mutta sua on varoitettu, saatat alkaa nauraa täydessä hississä, mutta se kuuluu pakettiin.

 

 

Toinen kiva ja kevyesti kuunneltava kirja on Maria Veitolan – Veitola.

Kirja on kirjoitettu todella hauskasti, siinä käydään läpi Marian elämää hänen vuosien saatossa kirjoittamiensa kolumnien kautta. Tykkään todella hänen tyylistään puhua kirjassa kokemuksistaan ja siitä kuinka hän kommentoi omia kolumnejaan ja peilaa niitä nykyiseen ajatusmaailmaansa.

Maria lukee kirjan itse, mikä tekee siitä entistäkin kivempaa kuunneltavaa. Lukijalla on meinaan todella suuri merkitys! Suosittelen tätä kirjaa lämpimästi, on kiva kuulla kuinka Maria puhuu eletystä elämästään ja tykkään siitä, miten hän saa äänenpainoillaan kirjan kertakaikkiaan heräämään eloon.

 

Nämä kaksi kirjaa auttavat rentoutumaan ja toimivat hyvin kevät kiireen keskellä!

Oletko sä jo kuunnellut näistä jommankumman? Mitä kevyitä kirjoja sä suosittelet kuunneltavaksi? 🙂

 

/ Laura

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *