Hae
Laura Ahola

Helsingin parhaat terassit

Mistä löytyvät tänä kesänä Helsingin parhaat terassit? 🙂

Oon aina innoissani kun saan vinkkejä hyvistä terasseista, ravintoloista tai muista tapahtumista. Halusin jakaa teille tässä vinkkini kesän 2019 Helsingin parhaisiin terasseihin. Ei muuta kuin kokeilemaan 😉

 

5 mun suosikki terassia Helsingissä ovat: 

Mattolaituri:  -Mun ikuisuus suosikki, Mattolaiturilla on niin kivaa ja upeat maisemat. Tänä kesänä Mattolaiturilta saa myös kunnon ruokaa kun ravintola Farouge saapui sinne. Parasta! <3

Löyly  -Hauska paikka, josta saat niin hyvät drinkit kuin ruokaakin. Tänne mahtuu hyvin vaikka isommallakin porukalla, sillä paikka on hyvin suuri, mutta myös todella suosittu. Varaudu siis odottamaan drinkkejä. Kannattaa ainakin käydä löylyn ylimmässä kerroksessa ihastelemassa maisemia, sieltä on niin kauniit näkymät. Halutessasi tänne voit tulla myös saunomaan, mutta se kannattaa varata etukäteen, Löylyn sauna on todella suosittu.

Birgitta  -Ihana paikka, jonka aiemmin olen mieltänyt vain kahvi ja ruokapaikaksi. Tänä kesänä he ovat kuitenkin luoneet uudenlaisen iltakonseptin drinkkien ja dj. n tahdissa. Loistoidea! En ole vielä päässyt kokeilemaan Birgitan iltakonseptia, mutta ääni sisälläni kertoo, että tulen viihtymään täällä monena tulevana kesäiltana.

Stockmann Roof  -Stockan yläpuolella oleva suojaisa terassi. Kun haluaa terassille ihan ydinkeskustassa on tämä loistava vaihtoehto 🙂

Groteski  -Groteskin terassi on kertakaikkiaan todella kiva. Tänne on helppo tulla jatkamaan iltaa vaikka hieman pidemmälle yöhön. Mun suosikkipaikka kesällä kun lähtee ulos! 🙂

 

Ylläolevat ovat ihania paikkoja, joissa tulee paljon käytyä. Alla listaus paikoista, joissa en käy niin usein, mutta jotka ovat silti tosi kivoja. Tänä kesänä ajattelin myös laajentaa terassi paikkojani ja etsiä lisää kivoja uusia terasseja. Jos sulla on vinkkejä helsingin parhaista terasseista, niin kerro ihmeessä 🙂

 

Myös hyviä vaihtoehtoja kun terassijalkaa vipattaa : 

Allas Sea Pool -Katajanokan edustalla, kauppatorin kulmalla sijaitseva Allas Sea Pool on kuin Löyly lähempänä keskustaa.

Holiday – Katajanokalla sijaitseva Holidayn terassi on super suosittu hyvänmielenpaikka, jossa on kiva viettää kesä päivää ja iltaa.

Hampton Bay – Tällä hetkellä hieman hankalasti tietyö remontin vieressä sijaitseva Hampton Bay on mukava ja rento kesäterassipaikka.

Lasipalatsin terassit – Jos olet keskustassa ja haluat nopeasti jonnekin perus terassille, toimivat Lasipalatsin ja sen ympäristössä olevat terassit mukavasti. Helppo tulla, ei mitään ihmeellistä, mutta ajaa terassin asian hyvin!

Mikä on sun suosikki terassi Helsingissä?

Toivottavasti näistä oli apua! <3

Laura

2 kommenttia

  1. Anette Snäll kirjoitti:

    Moikka ihania kuvia, mistä terassilta ne ovat?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *