Hae
Laura Ahola

5 x parhaat sarjat Netflixissä

Hyvä sarja tempaa mukaansa ja saa odottamaan iltaa. Oon tällä hetkellä aivan koukussa SUITS- sarjaan, mikä ei ole uusi, mutta on jäänyt minulta aiemmin täysin huomiotta.

Oon löytänyt sarjojen katselun ilon kunnolla vasta viime vuosien aikana ja ajattelin nyt jakaa Netflix suosikki sarjojani teidän kanssanne. Sarja suositukset on aina parasta, joten tässä niitä tulee. Yksi uusi ja monta hyvää klassikkoa, joille kannattaa antaa mahdollisuus, mikäli olet ne aiemmin päättänyt skipata 😉

 

Parhaat sarjat Netflixissä

SUITS – Aivan mieletön sarja! En tiedä miten olen voinut mennä niin monia vuosia tämän sarjan ohi ajatellen, ettei se kuitenkaan ole niin hyvä. Uskomatonta, tällä hetkellä olen sarjaan niin koukussa, että katson sitä välillä myös salilla kun teen aerobista haha 😀 Olen nyt kaudessa 6, enkä malta odottaa mitä kaikkia juonenkäänteitä on vielä tulossa. Onneksi mulla on tästä vielä kaksi kokonaista kautta jäljellä!!

”Don’t waste your time with explanations. People only hear what they want to hear” – Harvey

 

HOUSE OF CARDS – Tämä sarja on yksi super suosikeistani vuosien varrelta. Tämän uusia kausia odotin aina jännityksellä ja sarja oli super hyvä kokonaisuutena, vaikka välillä meinasikin karata hieman käsistä. Uusin tuotantokausi ei ehkä enää ollut niin hyvä kuin aiemmat, mutta silti tämä sarja pysyy yhtenä super suosikeistani.

”After all, we are nothing more or less than we choose to reveal” – Frank

 

DIRTY JOHN – Jännittävän ahdistava ja koukuttava sarja. Jättää miettimään monia asioita. Tämä on myös sopivan lyhyt sarja, jossa on vain yksi tuotantokausi.

 

NARCOS – Tätä ei kehuta turhaan! Koukuttava sarja pitää otteessaan läpi kausien. Tämän sarjan jälkeen kahlasin läpi Netflixin monet muut saman kategorian dokumentit. Todella hyvä sarja.

”I don’t want to be good. I am going to be great. ” -Pablo

 

MILLENIUM TRILOGIA – Super jännittävä ja koukuttava trilogia, joka on vain pakko katsoa loppuun. Välillä mietin miten ihmeessä olen alkanut katsoa tätä kun ahdisti niin kovaa, mutta samaan aikaan sen katsomista oli pakko jatkaa, jotta tietää lopputuleman. Loistava.

 

Toivottavasti näistä mun mielestä parhaat sarjat Netflixissä -vinkeistä oli sulle apua! Mikä on sun mielestä paras sarja? Suosituksia otetaan mielellään vastaan 🙂

 

Nyt me jatketaan sunnuntai päivän viettoa Paavon kanssa 🙂 Ihanaa viikonloppua!

Laura

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *