Hae
Laura Ahola

On The Run – luomiväripaletti

Mä olen löytänyt täydellisen matkakumppanin <3

Nimittäin Urban Decayn uuden rajatunerän On The Run paletin!

 

 

Mä rakastan luomivärejä. Oon myös vahvasti sitä mieltä, ettei luomiväripaletteja voi olla koskaan liikaa. Ja kyllä, pidän mielipiteestäni täysillä kiinni, vaikka lähipiirini saattaakin tässä kohtaa hymähdellä tai rämähtää nauruun.

Myönnän, että luomivärikokoelmani alkaa olla jo aika mittava. Kuitenkin on sen puollustukseksi sanottava, että kaikki palettini ovat uniikkeja yksilöitä, keräilykappaleita tai muuten vain minulle merkityksellisiä. Saattaa olla, että joukkoon on eksynyt muutama hyvin samantyylinenkin, mutta hei, ne sävyt ovat kuitenkin aina erilaisia.

Pääsetkö tunnelmaan? Sanokaa nyt, etten ole yksin tämän luomiväri-addiktion kanssa 😀

 

 

Urban Decay on lanseerannut aivan ihanan rajatunerän On the Run -luomiväripaletti kokoelman. Ehdoton oma suosikkini näistä kantaa nimeä DETOUR.

En olekaan tainnut vielä blogissa hehkuttaa Urban Decayn Born To Run palettia, joka on ollut näiden palettien inspiraationa. Se jos joku on ollut ehdoton suosikkini kesästä saakka. Nämä pienemmät On The Run paletit tuovat samaa fiilistä, mutta helpommin matkoilla kuljetettavassa koossa.

Tästä syystä ihastuinkin niin täysin On The Run kokoelman DETOURiin. Se tulee varmasti olemaan kevään suosituin matkakumppanini, koska se pitää sisällään juuri täydellisen lajitelman kultaisia ja ruskeita sävyjä, joita käytän päivittäin <3 Ai että, tää on vaan niin ihana.

 

 

Mikä on sun suosikki luomiväripaletti? 🙂

Uskallatko tunnustaa olevasi samanlainen luomivärihamsteri vai koetko muutaman paletin riittävän? 😉

 

Työskentelen L’oréalilla ja sitä kautta rakkauteni kosmetiikkaan on vain kasvanut entisestään. Tämä ei ole yhteistyöpostaus. Haluan kuitenkin olla tästä läpinäkyvä ja siitä syystä tulen mainitsemaan tämän aina kun kirjoitan kosmetiikasta.

-Laura

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *