Hae
Laura Ahola

Kööpenhaminan paras brunssi

Se tunne, kun astut täydelliseen brunssipaikkaan <3

Fars Dreng Kööpenhaminassa todella lunasti paikkansa yhtenä ihanimmista brunssipaikoista, joissa olen käynyt. Lista oli täynnä toinen toistaan parempia annoksia ja kaiken lisäksi ne oli laitettu esille todella kauniisti. Täällä jokainen yksityiskohta oli mietitty loppuun saakka ja paikan tunnelma oli mukavan rento ja viihtyisä.

Paikka oli pieni ja kauniisti sisustettu, tunnelmaltaan ihanan hyväntuulinen ja energinen. Kokoajan teki mieli sanoa kuinka kivaa on, että tultiin tänne.

Mä rakastan erilaisia brunsseja ja täältä sain taas paljon ideoita siihen mitä kaikkea voisi tehdä itse kotona seuraavalle brunssille. Ei muuta kuin äkkiä viestiä ystäville, että koska tahdotte tulla kylään? 🙂

Arvostin myös sitä, että kaikki likaiset astiat haettiin nopeasti pois ja paikkaa pidettiin muutenkin kunnolla siistinä. Ei ollut yhtään sekava, ahdas tai mitenkään epäsiisti meininki. Parasta.

Tilaukset tehdään itse yläkerrassa sijaitsevalta tiskiltä, mikä osaltaan auttaa rauhoittamaan brunssipaikan vilskettä. Tämä suuri viherkasvi ilahdutti mua portaissa, haluan tälläisen myös kotiin. Pakko muuten kysyä, että mistä sä olet löytänut parhaat viherkasvit kotiin? Haluaisin tälläisen, mutta mistä sitä kannattaisi lähteä etsimään?

Jos olet tulossa Kööpenhaminaan, on tämä paikka ehdottomasti vierailun arvoinen. Tämä on kuulemma myös yksi niistä harvoista paikoista, jotka eivät toimi pöytävarauksella. Paikka on kaiken odottamisen arvoinen, älä siis käänny ympäri jos näet pienen jonon saapuessasi paikalle. Se tuskin kestää kauaa.

Mikä on sun suosikki brunssi paikka? 🙂

Laura

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *