Hae
Laura Ahola

Kuinka tehdä täydellinen punainen huulimeikki?

Haaveiletko täydellisestä ja pitkäkestoisesta punaisesta huulimeikistä?

Näillä vinkeillä onnistut tekemään huulimeikistäsi sellaisen, joka kestää upeana läpi pidemmänkin jouludinnerin.

Poimi tästä talteen parhaat vinkit todella pysyvään ja pitkäkestoiseen huulimeikkiin:

 

1. Käytä huulivoidetta joka yö ja kuori huulet säännöllisesti. Kun huulet ovat hyvinhoidetut näyttää huulipunakin aina paremmalta.

2. Rajaa huulet ja väritä ne kokonaan huulipunaan sopivalla rajauskynällä. Värittämällä koko huulet valitulla rajauskynällä varmistat huulipunan pysyvän paikoillaan pidempään.  Käytän usein punaisten huulipunien kanssa kuvassa olevaa Urban Decayn Bad Blood rajauskynää. Tämä kynä kiinnittyy vedenkestäväksi ja sitä kautta tekee huulimeikin pohjasta todella pitkäkestoisen.

3. Lisää huulipuna huolellisesti. Punaisen huulipunan kanssa kannattaa olla tarkka, koska sen korjaileminen pois vääristä kohdista on työlästä. Jos näin käy, ota puhdas sivellin, lisää siihen hieman ihon sävyistä ( ei vaaleampaa! ) peitevoidetta ja peitä vahinko 😉

4. Anna huulipunan kiinnittyä. Halutessasi voit ”pussata paperiin” pienen ylimääräisen huulipunan pinnalta. Annan itse huulipunan kuitenkin aina kiinnittyä monta minuuttia ennen tämän tekemistä, etten sotke juuri kauniisti tehtyä huulimeikkiä.

 

Mä rakastan sekä nestemäisiä, että klassisia huulipunakoostumuksia. Viime aikoina olen huomannut käyttäväni kuitenkin enemmän nestemäisiä huulipunia ja ehdoton luottosävyni punaisista nestemäisistä huulipunista on Urban Decayn Vice Liquid Lipstick sävyssä Rock Steady. Täydellinen viileä punainen sävy. Tätä tulen varmasti käyttämään läpi talven.

Ehdoton suosikkini klassisista punaisista huulipunista on ollut jo usemman vuoden ajan Urban Decayn Bad Blood! Niin täydellisen syvä ja kaunis punainen sävy, joka kerää aina paljon kehuja! Tykkään myös siitä, että tämä todella pysyy paikoillaan, eikä huulipunaa tarvitse olla kokoaikaa lisäämässä.

Työskentelen L’oréalilla ja sitä kautta rakkauteni kosmetiikkaan on vain kasvanut entisestään. Tämä ei ole yhteistyöpostaus. Haluan kuitenkin olla tästä läpinäkyvä ja siitä syystä tulen mainitsemaan tämän aina kun kirjoitan kosmetiikasta.

Ihanaa Joulua jokaiselle teistä!

Laura

 

 

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *