Hae
Laura Ahola

Parhaat flunssan häätövinkit

Ootko sä pysynyt terveenä? Mä haluaisin sanoa, että niin mäkin, mutta se ei ole ihan totta. Pikkuhiljaa olo alkaa olla normaali, mutta tämä flunssa on todella vienyt voimia ja saanut olon paikoin todella heikoksi.

Olen testannut nyt viimeiset viikot erilaisia flunssan häätö keinoja. Siitä inspiroituneena ajattelin jakaa nämä vinkit sinullekin. Lue ne huumorilla, osa näistä on ehkä enemmän henkisen puolen hoitamista kuin itse flunssan taklaamista 😉

 

1. Nuku huivin kanssa. Paras on sellainen tuubihuivi, jota käytät esimerkiksi lasketellessa.  Jos sulla ei ole sellaista, tai et halua käyttää huivia yöllä toimii  lämmin korkeakauluksinen paita oikein hyvin. Ideana on siis varmistaa, että kaulalla ei tule kylmä yöllä. Tällä vinkillä on häädetty myös monta alkavaa flunssaa, joten suosittelen todella kokeilemaan.

2. Syö sinkkiä! Apteekista saa sinkkiä erilaisina poreina ja tabletteina. Mä oon tykästynyt tähän C+ sinkki pore – tablettiin. Näitä on eri makuja, mutta mun mielestä mustaherukka on paras.

3. Villasukat ja viltti. Tätä ei tarvitse edes selittää.

4. Juo paljon teetä. Tee lämmittää sisältä ja saa olon paremmaksi. Muista myös juoda paljon vettä. Neste saa pöpöt liikkeelle ja olon nopeammin paremmaksi.

5. Syö vain niitä ruokia mistä tykkäät. Kipeänä ei kuulu syödä mitään huonoa inhokki ruokaa, vaan kannattaa tehdä tylsästä tilanteesta paras mahdollinen valitsemalla kivoja ruokia ja ehkä jotain pientä hyvää kohottamaan mielialaa.

 

6. Inkivääri. Jungle Juice Barin inkivääri shoteilla olen kukistanut monta kunnon flunssaa sekä olen onnistunut karkoittamaan näillä myös useita alkavia flunssia. Inkiväärishotit todella toimivat! Teen myös kotona smoothieita, joihin lisään inkivääriä ja todella kipeänä saatan heittää palan inkivääriä myös teen joukkoon.

7. Katso Harry Potteria. Kyllä, tunnustaudun Potter faniksi. Mikään ei helpota kipeänä olemisen kurjaa oloa niin kuin sukeltaminen Tylypahkan maailmaan. Siinä saa ajatukset täysin pois nykyhetkestä. Täydellistä. Haaveilen salaa, tai näköjään nykyisin myös julkisesti siitä, että pääsisin vierailemaan Harry Potter maailmaan Lontoon lähelle <3 Haluaisin kovasti nähdä myös sen musikaalin, mutta viimeiset kaksi kertaa kun olen ollut Lontoossa on se aina ollut täysin bookattu jo kuukausia etukäteen. Oletko sä päässyt jompaan kumpaan?

Mitkä on sun parhaat flunssan häätövinkit?

Ihanaa viikkoa, toivottavasti olet pysynyt terveenä ja josset, niin toivottavasti sait apua näistä vinkeistä! 🙂

 

Laura

Tervetuloa mukaan myös Instagramin puolelle <3

IG @lauraahola

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *