Hae
Laura Ahola

Prahan paras brunssi

Kuten kuvasta näkyy, Prahassa ei paljon huolet painaneet. Oli ihanaa viettää viikonloppua kaikessa rauhassa, istahtaa hyvälle brunssille ja nauttia. Tietysti matkaseurakin oli erittäin mieluisaa, minkä varmasti olette kerenneet jo tuosta virneestä päätellä <3 Muutenkin tämä henkilökohtainen elämä, mistä blogin puolella en oikein ole puhunut, on todella ihanaa, ja voin rehellisesti sanoa olevani onnellisempi kuin koskaan ennen.

Mulle matkustaminen ja uusien asioiden kokeminen rakkaiden ihmisten kanssa on aina ollut erittäin tärkeää. Koen, että matkoilla pääsee näkemään erilaisia tapoja elää elämää, pääsee tutustumaan erilaisiin kulttuureihin ja avartamaan ajatusmaailmaa. Matkoilla saa usein myös mielettömiä ahaa-elämyksiä oman elämän asioista ja tutustuu itseensä sekä matkaseuraansa paremmin.

Miten löytää matkakohteen parhaat ravintolat?

Viime vuosina olen huomannut, että tykkään etsiä valmiiksi kohteesta hyviä ravintoloita ja paikkoja joissa käydä. Ennen saavuin aina matkoilleni ”katsotaan sielä” -asenteella, mutta ehkä näin iän myötä olen oppinut sen, että hieman käyttämällä aikaa etukäteen suunnitteluun, saa matkasta paljon enemmän irti.

Missään nimessä musta ei saa sellaista kellottavaa matkaseuralaista, joka haluaa juosta kaikki nähtävyydet ja lähettää reitti suunnitelman viikkoa ennen nähtäväksi Excelissä. Ai että, mua huvittaa tuo näky jonka tämä kuvaus piirsi minusta, sillä en voisi olla siitä kauempana 😀 Toisaalta tässä kokoajan kasvetaan ja eihän sitä koskaan tiedä, jos vaikka kymmenen vuoden päästä tuo on osa reissun suunnitteluani, haha! Tuskinpa silti.

Tämän jälkeen on hyvä todeta, että tämän suosikki brunssi-paikan löysin TripAdvisorista vasta Prahassa ollessamme. Ja onneksi löysin, täällä olisin voinut käydä vaikka joka päivä. TripAdvisor on muutenkin sovellus, jota hyödynnän matkustaessa paljon, sillä sieltä pääsee näkemään ihmisten itse ottamia kuvia ja kuulemaan heidän todellisia kokemuksiaan ilman kaunistus-filttereitä. Josset ole käyttänyt tätä sovellusta vielä, niin suosittelen lämpimästi!

Mä oon nykyään varannut hotellit lähes poikkeuksetta ilman aamupalaa, koska mun mielestä mikään ei ole niin kivaa kuin kiireetön loma-aamu, joka alkaa ihanasti lähtemällä kylille brunssille. Tämä Bistro Monk -brunssi osoittautui niin hyväksi, että käytiin täällä kahtena eri aamuna. Oli hauskaa kun tarjoilijat tunnistivat meidät toisella kertaa ja toivottivat lämpimästi tervetulleeksi uudelleen. Tämä avocado leipä oli niin uskomattoman hyvää, että aion inspiroitua ja koittaa loihtia sen lähitulevaisuudessa uudelleen myös kotona ja jakaa reseptin teille.

Luin monesta eri paikasta, että Prahassa palvelu on huonoa. Täytyy sanoa, etten itse kokenut tätä ollenkaan. Uskon myös todella vahvasti siihen, että kun olet itse liikkeellä hyvällä fiiliksellä ja energialla, saat sen useimmiten myös takaisin. Mulla on myös muutama todella hyvä ravintola vinkki Prahaan, julkaisen siitä postauksen loppuviikolla! 🙂

Nyt lupaan muutenkin aktivoitua blogini kanssa ja voitte odottaa jatkossa postauksia tulevan kaksi kertaa viikossa. Vaatekaappi projekti ei ole unohtunut, se on vain kokenut pienen mutkan matkassa. Siitä lisää siis ensi viikolla 😉

Ihanaa tiistaita juuri sulle <3

Laura

IG: @lauraahola

Lue lisää prahan kuulumisia tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *