Hae
Laura Ahola

Ravintolavinkkejä Prahaan

Ruoka Prahassa on aivan erinomaista, ainakin silloin kun tiedät minne mennä 😉 Löydettiin tällä reissulla kaksi todella kivaa ravintolaa, jotka haluan myös jakaa sun kanssa. Jos olet suuntaamassa Prahaan, kannattaa nämä nimet laittaa ylös!

meksikolainen ravintola agave

Ensimmäiseksi huikean hyvän Meksikolainen ravintola Agave! Rehellisesti sanoen yksi parhaimmista Meksikolaisista ravintoloista, joissa olen syönyt. Heidän itse tekemänsä oranssi tulinen kastike oli jotain aivan mieletöntä. Todella tulista, maukasta ja koukuttavaa. Myös tästä täytyy ehdottomasti yrittää kehittää oma kotiversio ja sen toivottavasti onnistuessa, jakaa resepti teille.

 

Toinen, aivan ihana ravintola the bistro

Tämä ravintola ei ollut mitenkään keskeisellä sijainnilla, vaan hieman sivummalla noin 10 minuutin kävelymatkan päässä meidän hotellista. The Bistro oli todella hyvä ja selkeästi myös paikallisten suosiossa. Ruokakalistalla oli valittavissa kaikkea herkullista ja olen todella tyytyväinen, että päädyttiin tänne kivaan pieneen ravintolaan. Alkuun syötiin puoliksi tuo Chef’s selection ja jatkettiin siitä pääruokaan. Tänne tarvitset pöytävarauksen.

Praha on kohteena todella kiva ja täältä on helppo löytää hyviä ravintoloita, kunhan niiden etsimiseen jaksaa käyttää hetken aikaa 🙂 Suosittelen vahvasti käyttämään TripAdvisoria ja luottamaan niihin arvosteluihin, silloin kun niitä on runsaasti.

Ihanaa torstaita <3

Laura

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *