Hae
Laura Ahola

10 toivetta kesälomalle

Oi loma, ihanaa olla lomalla! Seuraavat kaksi viikkoa aion tehdä vain kaikkia kivoja asioita. Ensimmäinen lomaviikko meni nopeasti niin Barcelonassa kuin mökillä ja seuraavillekin viikoille on paljon kivoja suunnitelmia.

Barcelona

1. Hitaat aamut ja ihanat aamupalat

Onko mitään ihanampaa kuin herätä ilman herätyskelloa, nousta kun huvittaa ja syödä sen jälkeen aamupalaa kaikessa rauhassa? Ai että.

2. Kahvit Toripojilla kauppatorilla

Tää on todellinen kesä perinne, jota itseasiassa koitettiin toteuttaa jo pari viikkoa sitten sunnuntaina, mutta unohdin, ettei Toripojat ole silloin auki. Saatatte miettiä, miksei me menty johonkin toiseen kahvilaan, mutta mikään ei vedä vertoja Toripoikien kahvilalle. Sieltä saa maailman parhaat lihikset. Enkä edes huijaa. Ai vitsit en malttaisi odottaa, että pääsen tänne 😀

 

3. Barcelonan rentouttava loma

Tämä todella onnistui yli odotusten. Ensi viikolla saatte oman postauksen Barcelonan parhaista paikoista. Matkavinkit on parasta ja on kivaa päästä kertomaan niitä teille taas uudesta kaupungista. Barcelona on niin mahtava sekoitus aurinkoa, kaupunkia ja rantaelämää. Täältä jokainen löytää itselleen mieluisaa tekemistä.

 

4. Porvoon päiväretki

Kesäinen Porvoo on super kaunis ja täynnä ihania ravintoloita.  Tänne suunnataan maanantaina ja ajattelin nyt viikonloppuna varata pöydän johonkin kivaan ravintolaan. Samalla matkalla käydään moikkaamassa mun ystävää, joka muutti Porvooseen muutama vuosi sitten. Samalla reissulla haluan myös kiertää vanhan kaupungin pikku putiikit. Niistä tekee usein hyviä löytöjä kotiin! Viime vuonna ostin ihanan viltin, josta tykkäsin paljon, mutta niin tykkäsi Paavokin. Arvaatte varmaan, kumman se on nykyään..

 

5. Puistotreenit

Haluan mennä ulos treenaamaan, tekemään kuntopiiriä ja jotain muuta hauskaa treeniä yhdessä kavereiden kanssa. Loman ensimmäinen viikko on mennyt niin hyvin syödessä ja viinitellessä, että on kiva päästä taas liikkumaan. Kuulin myös korttipakkatreenistä, onko se teille tuttu? Voin jakaa ohjeet siihen kunhan olen testannut sen! 😉

kahvi

6. Tukholman brunssipaikat ja Gröna lund –huvipuisto

Tukholmassa on tullut käytyä tämän vuoden aikana paljon, ja ihania brunssipaikkoja on löytynyt monina. Kesällä haluaisin käydä myös Gröna Lundin huvipuistossa, sielä järjestetään monena kesäviikonloppuna myös konsertteja. Täytyykin äkkiä mennä kurkkaamaan miltä konserttikalenteri näyttää ensi viikonloppuna 😀

 

7. Vähemmän puhelimella oloa

Ihan huomaamatta saattaa viettää yllätävänkin pitkiä pätkiä puhelimella vain selaten kaikkea turhaa. Kesällä yritän vähentää puhelimen käyttöä kokonaisuudessaan ja jättää pois ainakin sen turhan selailun ja keskittyä nauttimaan hetkestä ja olemaan läsnä. Ensimmäisellä viikolla onnistuin tässä mielestäni hyvin. Muutenkin onnistuin niin hyvin unohtamaan kaiken muun kuin lomailun, että olin luullut ajastaneeni tämän postauksen viime viikolle, mutta nyt kotiin tullessani huomasin, etten sitä ollutkaan tehnyt. Noh, se antoi toisaalta mahdollisuuden päivittää lomatoivelistaa 😉

 

8. Veneily

Mä rakastan veneilyä, on ihana olla veneellä ja vain nauttia siitä kun saa olla merellä. Haaveilen oppivani purjehtimaan näin aikuisiällä ja haluaisin kovasti lähteä joskus isommalla porukalla purjehtimään jonnekin lämpimään. Tämän kesän toiveena olisi kuitenkin vain käydä veneilemässä rennosti Helsingin edustalla.

 

9. Kiireetön aika läheisten kanssa

Arki on nykyään todella hektistä. Monelle perheelliselle se saattaa kuullostaa hassulta, mutta kalenterini on todella täysi arkisin ja harvoin muistan oikeasti pysähtyä ja hengähtää. Lomalla toivon viettäväni paljon kiireetöntä aikaa läheisteni kanssa, ilman kiirettä seuraavaan paikkaan. Läheiset on lahja ja heidän kanssaan vietetty kiireetön läsnäoleva aika on todella tärkeää hyvinvoinnin kannalta.

 

10. Grillaaminen

Maailmassa tuskin on ketään, joka ei pitäisi hyvästä grilliruoasta. Mä toivon, että pääsen grillaamaan kesällä moneen kertaan ja nauttimaan herkuista ystävien kanssa. Erityisesti odotan halloumia ja paprikoita sekä grillattua kaalia, se on niin hyvää!

 

Ihana kesä <3 Tässä on mun toiveita kesälle. Mitä sä toivot kesältä kaikkein eniten? 🙂

Laura

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *