Hae
Laura Ahola

Seuraava matkakohde: Praha

Moikka,

Ihanaa kertoa, että tällä viikolla lähden Prahaan! Mä rakastan sitä fiilistä, kun pääsee näkemään uusia paikkoja, tutustumaan paikalliseen kulttuuriin ja elämäntyyliin. Matkustaminen on kertakaikkiaan niin lähellä mun sydäntä.

Innostus Prahaan lähtemisestä tuli puhtaasti siitä, että huomasin Above & Beyondin esiintyvän sielä. Ostin liput keikalle heti alkuvuodesta kun ne tulivat myyntiin, sillä tiesin, että ne myydään loppuun super nopeasti.

Heidän Group Therapy -podcast on ollut mulla kuuntelussa jo vuosia ja en malta odottaa, että vihdoin pääsen kokemaan sen livenä! Ai että mä olen jo etukäteen niin fiiliksissä! 🙂 Prahassa järjestetään lauantaina myös Transmission- festarit ja ostin toki liput myös sinne. Tulee varmasti huikea reissu! 🙂

Ootko sä harrastanut keikkamatkoja? 🙂

Olen käynyt Prahassa kerran aiemmin, mutta siitä alkaa olla aikaa jo melkein kymmenen vuotta. En enää oikein muista mitä odottaa, mutta tämän päivän agendalla onkin googlata kivoja ravintoloita ja tekemistä päiville. Jos sulla on mahtavia Prahan vinkkejä niin kuulen niitä mielelläni <3

Ihanaa viikkoa!

<3 Laura

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *