Hae
Laura Ahola

Kesän suunnitelmia

Moikka,

Hetki on vierähtänyt siitä kun viimeksi olen päässyt istahtamaan blogin pariin, ihanaa olla takaisin. Viimeisen viikon ajan suomen on vallannut todellinen kesähuuma. On ihanaa katsoa ihmisten riemua lämmöstä ja auringosta. Mä rakastan kesää ja jos voisin valita, olisi Suomessa aina kesä.

 

Mitä suunnitelmia mulla on kesälle?

Tavoitteena on viettää ihanan rento kesäloma ilman turhan tarkkoja aikatauluja. Tänä kesänä saan lomailtua näillä näkymin kolmisen viikkoa ja sinä aikana aion keskittyä pysähtymään ja nauttimaan vapaa-ajasta. Haluaisin käydä usein piknikillä, veneilemässä ja syödä paljon ulkona. Mua odottaa myös vaatekaapin täydellinen siivous ja analysointi. Haluan saada mulle toimivan ja ihanan vaatekaapin, jossa jokaisella vaatteella on oma paikkansa.

 

pukeutuminen

 

Juhannus

Juhannus häämöttää jo parin viikon päässä. Perinteisesti Juhannus ei ole kuulunut mun suosikki juhlapyhiin, sillä syystä ja toisesta ne ovat olleet usein todella ikäviä. Tänä vuonna suunnitelmissa on mökki Juhannus kaveriporukalla grillaten ja hyvästä seurasta ja kiireettömästä ajasta nauttien. Tällä kertaa myös aidosti odotan juhannusta innolla, on tosi kivaa päästä hetkeksi pois kaupungista hyvällä porukalla. Meidän perheellä ei ole omaa mökkiä niin kavereiden mökeille pääseminen tuntuu aina mukavalta. Näen itseni jo istumassa laiturilla kasvonaamio kasvoilla ja uimassa saunan jälkeen. Aah miten kivaa 🙂

 

Barcelona

Tänä kesänä lähden matkalle Barcelonaan! Ihan mahtavaa päästä sinne, sillä olen käynyt Barcelonassa viimeksi vuosia vuosia sitten. Hauskaa nähdä onko kaupunki muuttunut kuinka paljon ja toki päästä katsomaan uudelleen tiettyjä nähtävyyksiä. Eniten kuitenkin odotan sitä, että pääsee vaeltamaan katuja pitkin, katselemaan elämänmenoa ja nauttimaan lomasta sekä tietysti syömään hyvin. Tahdon ehdottomasti kiertää paljon ihania tapas-paikkoja ja syödä hieman liikaa.

Jos sulla on hyviä Barcelonan matkavinkkejä niin kuulen niistä mielelläni <3

 

Piknikit ja veneily

Piknikit puistossa tai veneellä on myös mun suosikki tekemistä kesällä. Odotan niin kovin, josko pääsisin veneilemään jo ensi viikonloppuna. Mä olen super hyvä valmistelemaan eväitä ja nautin siitä puuhasta suunnattoman paljon. Oon luonteeltani sellainen, että rakastan järjestää läheisilleni yllätyksiä ja kaikkea muuta pientä kivaa hemmottelua sekä arjessa että lomalla.

 

Kirjat ja blogi

Rakastan lukemista ja kesällä aion varmasti lukea paljon hyviä kirjoja sekä kuunnella äänikirjoja. On myös kivaa saada hieman lisäaikaa blogille ja päästä kirjoittelemaan enemmän. Pitkä tauko on johtunut siitä, etten kertakaikkiaan ole kerennyt kirjoittaa. Aina kun tänne palaa muistaa kuitenkin kuinka mieluista se itselle on ja kuinka siihen vain pitäisi ottaa aikaa,

 

Mikä tekee sun kesästä kesän? Mökkireissut, piknikit vai jäätelöt rannassa? Vai joku muu 🙂

Ihanaa aurinkoista viikkoa <3

 

Laura

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *