Hae
Laura Ahola

Tapaa Paavo <3

Paljon onnea rakas Paavo! Uskomatonta miten aika juoksee, täytät tänään 2 vuotta <3

 

Jaan elämäni ihanan pienen mäyräkoirapojan Paavon kanssa. Paavo on luonteeltaan hyvin oman arvonsa tunteva ja elämän nautintoja rakastava kaveri. Parasta mitä Paavo tietää, on läheiset ihmiset sekä hyvä puruluu, mielellään sellainen, jossa on jotain lihaa mukana.

 

 

Multa kysytään usein kuinka paljon elämä on muuttunut sen jälkeen kun mäyräkoira tuli kuvioihin. Rehellisesti sanoen nykyisin on haastavaa ajatella aikaa ennen Paavoa, mutta tietysti koiran kotiintulo muuttaa arkea. Se auttaa siihen, että elämästä tulee rutiininomaisempaa, kun lenkeille on lähdettävä tiettyinä ajankohtina eikä toista voi jättää yksin liian pitkäksi aikaa.

 

 

Mulle Paavo on opettanut paljon kärsivällisyyttä ja itsehillintää. Samalla hän on tuonut elämään älyttömän paljon rakkautta, naurua ja ihania pieniä ohikiitäviä onnenhetkiä, joista tämä pieni tassuttelija osaa nauttia täysin rinnoin. On mahtavaa nähdä se innostus, jonka luminen puisto saa aikaan. Silloin on pakko juosta täysillä edes takas niin pitkälle kuin flexiä riittää.

 

Paavon elämää pääset seuraamaan jatkossa blogissa ja hänet löydät myös instagramista @paavothesausage.

 

Tammikuun viimeisellä viikolla Paavo tulee lahjoittamaan eteenpäin pieneksi jääneitä vaatteitaan sekä mahdollisesti joitain ylimääräisiä lelujaan. Jos olet kiinnostunut niistä, tai tiedät jonkun joka saattaisi olla, kannattaa vinkata eteenpäin ja tulla osallistumaan.

Ihanaa viikonloppua! Me aletaan nyt rakentaa Paavon synttärikakkua 😉

-Laura

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *