Hae
Laura Ahola

Ravintola Tanner Brunssi – Kannattaa kokeilla!

Mä pidän monista asioista, mutta yksi ihan mun suosikki jutuista on hyvät aamupala- ja brunssi paikat. Ajattelin jakaa teille hyvän brunssi vinkin Kalliosta. Ravintola Tannerin brunssi on super kiva!

Oon kuullut kehuja Tannerin Brunssista monesti ja nyt vihdoin pääsin myös itse testaamaan sen. Saavuttiin paikalle juuri ennen aamupalan loppumista, ja ja saatiin pöytä samantien. Oon kuullut tämän paikan olevan sen verran suosittu, että välillä pöytää saa hetken odottaa. No hyvässä brunssipaikassahan sekään ei olisi haitannut 😉

Aamupalalistalta sai koota itsellesi mieluisan setin tai pystyi valitsemaan valmiista lajitelmista. Brunssi on sunnuntaisin klo 13 saakka, eli äkkiä jos lähdet niin kerkeät vielä tänäänkin 😉 Valmiit aamupalasetit maksoivat 10-16 euroa, eli hinnaltaan tämä paikka on myös hyvin kohtuullinen.

Hiukset sekaisin, smoothie kädessä ja ihana aamupala edessä. Elämä oli tässä hetkessä aika mukavasti.

Myös nämä astiat olivat aivan ihania. Rakastan kauniita astioita ja kattauksia, kauniisti aseteltuja ruokia ja hyvää tunnelmaa. Mun suosikki oli ehdottomasti tämä bowl. Jos suuntaat tänne, kannattaa se todellakin ottaa ihan jo senkin takia, että voiko annos enää olla kauniimpi. Ei voi.

Ootko sä käynyt jo Tannerin aamupalalla? Onko sulla hyviä suosituksia brunssi / aamupala paikoista?

Ihanaa sunnuntaita <3

 

Laura

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *