Hae
Laura Ahola

Etsitkö uutta katsottavaa Netflixistä? Tässä suositus!

Moikka,

Ihanaa uutta vuotta 2020! Tammikuu on alkanut vauhdikkaasti. Myönnän, että lomalta paluu on tuntunut paikoin hieman tahmealta ja jos sulla on samanlainen fiilis, niin toivon paljon voimia sinne. Toivottavasti pääset pian takaisin kiinni arkeen <3

Ajattelin tulla vinkkaamaan teille hyvän sarjan Netflixistä, joka nappaa otteeseensa ja pitää siinä kiinni niin kauan, että olet huomaamatta katsonut koko kauden muutamassa otteessa. Jos rakastat koukuttavia, jännittäviä ja tapahtumarikkaita sarjoja, pidät tästä myös varmasti.

Kyseessä on Netflixin omatuotanto ja sarja nimeltä YOU.

Tämä sarja on ollut kaikessa karmaisevuudessaan todella koukuttava. Ensimmäisen kauden kohdalla ekoissa jaksoissa hieman mietitytti onko tää kuitenkaan niin hyvä, mutta tämä sarja koukuttaa huomaamatta. Se on ahdistava, mutta samaan aikaa sitä on pakko katsoa eteenpäin. Jos kaipaat siis uutta sarjaa niin kurkkaa YOU. Tästä on myös juuri ilmestynyt toinen tuotantokausi.

Mikä on sun tämän hetken suosikki sarja? 🙂

Ihanaa uutta viikkoa sinne! 🙂

-Laura

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *