Hae
Laura Ahola

Nopea ja herkullinen kinkkupiirakka

Tykkään paljon erilaisista suolaisista piirakoista.  Ajattelin jakaa kanssanne suosikkireseptini, joka on älyttömän helppo, nopea ja herkullinen! Olkaa hyvä, maailman paras, nopea ja herkullinen kinkkupiirakka resepti on tässä <3

Pohja:

 • Valmis piirakkapohja 400g. Valmiita piirakkapohjia on saatavilla nykyään kaikenlaisina, myös gluteenittomina. Valitse näistä oma suosikkisi. Valmis pohja nopeuttaa reseptiä huomattavasti ja joskus on ihan ok oikaista näissä asioissa 😉 

Halutessasi voit tehdä pohjan myös itse:

 • 3dl venhäjauhoja
 • 100-150g voita
 • 3 rkl vettä
 • ripaus suolaa ja pippuria

Täyte: 

 • 200g kinkkua
 • 1 purkki Creme Freshia
 • 4 kananmunaa
 • 1 dl maitoa
 • 1 paprika
 • Pippuria ja suolaa
 • 1dl juustoraastetta

 

Valmistus:

Jos valitsit tehdä pohjan itse:

Sekoita yhteen jauhot, mausteet ja huoneenlämpöinen voi. Lisää vesi, sekoita taikina tasaiseksi.

Voitele piirakkavuoka. Taputtele piirakkapohja vuokaan ohuesti. Esipaista pohjaa noin 10 minuuttia 175asteessa. Nosta vuoka uunista, lisää päälle kuutioitu kinkku ja paprika. Sekoita Creme Fresh, kanamunat, maito sekä mausteet yhteen ja kaada seos täytteiden päälle. Viimeistele ripottelemalla juustoraaste kaiken päälle.

Paista uunissa vielä noin 25-30 minuuttia.

Anna piirakan jäähtyä hetki, lisää päälle rucola ja olet valmis!

Ihanan helppoa, eikö? <3

Tahdotteko nähdä jatkossa blogissa näitä kivoja ja helppoja reseptejä? 🙂

Laura

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *