Hae
Laura Ahola

Talven inspiroivin kirja

Hyvä kirja koskettaa, kuljettaa lukijaa mukanaan ja auttaa oivaltamaan jotain uutta itsestään sekä ympäröivästä maailmasta. Tätä kaikkea on Karita Tykän Hyvä Elämä -kirja.

Kirja kuvaa todella upeasti Karitan ajatuksia hyvästä elämästä. Kokonaisvaltainen hyvinvointi on aihe, joka on koskettanut itseäni vahvasti viimeisen vuoden aikana. Olen nyt kirjan kuuntelussa seitsemännen tunnin kohdalla ja täytyy rehellisesti sanoa, että olen nauttinut kirjan jokaisesta minuutista. Usein kuuntelen äänikirjoja hieman nopeutettuna, mutta Karitan ääni lukijana on niin rauhoittava, etten halua pikakelata sitä yhtään nopeammaksi.

karita tykkä hyvä elämä

Halusin vinkkata tästä kirjasta teille jo ennen kuin olen päässyt sen loppuun. Koen, että tämä kirja on sellainen, joka kaikkien kannattaisi joko lukea tai kuunnella. Tällä hetkellä ajattelen, että käyn ostamassa kirjan itselleni myös painettuna versiona, sillä se sanoma jotenkin upposi minuun todella. Tämä on myös äärettömän hyvä kirja joululahjaksi.

Jaan todella monet ajatukset Karitan kanssa ja koen vahvaa yhteyttä hänen ajatusmaailmaansa kirjan myötä. Ajattelen monesta asiasta todella samalla tavalla kuin Karita ja on upeaa miten hyvin hän on osannut sanoittaa näitä elämänsä oivalluksia. Toivon, että joskus pystyisin itse samaan. Elämä antaa paljon ja ottaa myös, mutta itsellä on aina suurin vastuu miettiä miten ja millä asenteella asioihin suhtautuu.

Kirja kannustaa miettimään mikä todella on hyvää elämää ja mitä se itselleen tarkoittaa. Hyvä elämä ei ole jokaiselle samanlaista ja siinä se suuri rikkaus onkin. Itse koen, että olen tällä hetkellä hyvällä polulla oman hyvän elämäni löytämiseen. Koen vihdoin olevani oikeassa suunnassa, oikeiden ihmisten lähellä ja eläväni sellaista elämää, mitä haluan viettää. Tottakai elämässäni on monia asioita, joita haluan tulevaisuudessa muokata ja hyvä niin, sillä elämän ei kuulu koskaan pysähtyä. Minua itseäni inspiroikin elämässä juuri se jatkuva henkinen kasvaminen ja valtava kehittymisen potentiaali mitä meille täällä tarjotaan. Meidän vain täytyy olla valmiita ottamaan se vastaan.

Mikä kirja on sinulle inspiroivin? Kuulen kirjavinkkejä todella mielelläni 🙂

Ihanaa uutta viikkoa jokaiselle teistä <3

Laura

Tervetuloa mukaan myös Instagramin puolelle 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *