Hae
Laura Ahola

Yksin elokuvissa

Elokuvissa yksin käyminen on parhaimmillaan hyvin rentouttavaa omaa aikaa, jolloin voit vain pysähtyä ja hengähtää. Saatat huomata, että keskityt elokuvaan ihan eri tavalla kuin kavereiden kanssa käydessä ja saatat havahtua siihen, kuinka paljon ajatuksia elokuva sinussa herättää.

Tämä ilmiö on saapunut ystäväpiiriini pyrähdyksen lailla ja kaikki hehkuttavat sitä, kuinka mahtavaa elokuvissa yksin käyminen onkaan. Kieltämättä alkuun elokuviin yksin käveleminen tuntui hassulta, mutta kun istahdin penkkiin, huokaisin syvään ja totesin tämän olevan juuri sitä, mitä siinä hetkessä eniten tarvitsin, omaa aikaa.

 

Elokuvissa yksin oleminen oli jollain kummalla tavalla todella rentouttavaa. Sai vain olla ja pysähtyä siihen hetkeen. Oli myös mielenkiintoista katsella kun ihmiset tulivat ja menivät ja minkälaisia elokuvissa käyntitapoja ihmisillä on – näihin asioihin kun ei juuri tule kiinnittäneeksi huomiota, kun yleensä juttelee kaverin kanssa ennen elokuvien alkua.

Kävin katsomassa A Star Is Born- elokuvan, joka oli kertakaikkisesti aivan mielettömän hyvä! En tiedä voiko sitä tarpeeksi kehua! Bradley Cooper on ollut mun  suosikkinäyttelijä jo vuosia ja pakko sanoa, että Lady Gaga näytteli myös upeasti.

Ja hei, josset ole vielä nähnyt Bradley Cooperin ja Lady Gagan esiintymista Grammyissa, katso se heti täältä.  Todella, todella upea veto! Ai että mä rakastan tätä Shallow – kappaletta. Tää vaan jotenkin uppoaa todella syvälle. Oon kuunnellut tämän tuhannesti elokuvan jälkeen.

 

Kieltämättä tämä elokuva sai pohtimaan paljon kaikkea ja varsinkin sitä mikä merkitys niillä ihmisillä on, kenen kanssa elämäämme päätämme viettää. Niiden ihmisten merkitys ja vaikutus meihin on älyttömän suuri ja voi olla sitä sekä todella hyvässä, että pahassa.

Jotenkin sitä alkaa koskettavien elokuvien kautta aina pohtimaan paljon omaa elämäänsä ja niitä valintoja mitä on omassa elämässään tehnyt, mistä syystä ja mitä taustoja milläkin asialla on ollut. Lopulta kaikki valinnat mitä me tehdään nivoutuu yhteen ja tuo meidät siihen missä nyt olemme. Ilman joitain aiempia kokemuksia, jotka nyt valitsisimme ehkä toisin, emme olisi tulleet sellaisiksi kuin nyt olemme. Ja se toisaalta onkin elämässä niin kaunista, kaikki ne kokemukset muokkaavat meistä meidät, vaikka se ei aina ihan siinä vaikean hetken keskellä lämmitäkään.

Käy katsomassa tämä elokuva, se herättää varmasti paljon ajatuksia myös sinussa <3

/ Laura

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *