Hae
Laura Ahola

Aika avata kuulumisia

Terveisiä aurinkoisesta Tukholmasta! <3

Vaikka talviloman pitäminen vasta nyt huhtikuun puolivälissä on välillä kevään mittaan tuntunut huonolta ajatukselta, olen siitä nyt enemmän kuin innoissani. Lensin torstaina Ruotsiin ja ajattelin olla täällä keskiviikkoon saakka. Sen suurempia suunnitelmia mulla ei ole, toiveissa on päästä istahtamaan blogin pariin ajan kanssa ja nauttimaan keväisestä kaupungista sekä sen upeasta kahvila valikoimasta.

Huomasin, etten ole ollenkaan kirjoitellut perus elämästä blogin puolella, ja nyt on aika korjata se. Tämän viikon olen tosiaan lomalla. On niin ihanaa, kun pitkästä aikaa ei ole kiire minnekään ja saa hetken vain olla ja hengähtää.

Tuntuu, että alkuvuosi on ollut niin hektistä, etten ole kerennyt oikeasti tehdä paljoakaan oman hyvinvointini eteen. Tämä tietysti on ihan oma vikani, eikä omaa hyvinvointiaan kuuluisi siirtää prioriteettilistalla koskaan alemmas, vaikka olisi kuinka kiire muiden velvollisuuksien kanssa.

Nyt kun pysähtyy, huomaa selkeästi, kuinka kipeästi sitä tarvitsin. Olo tuntuu huomattavasti kevyemmältä, vaikka se ei varmasti ole todellista kuin henkisellä tasolla kaiken tämän herkuttelun jälkeen 😀 Mutta kuka näitä nyt laskee, elämässä on tärkeämpiäkin asioita kuin vaa’an näyttämä kilo sinne tai tänne. Kuitenkin parasta on kun nyt saan hetkeksi hellittää, olla ja nauttia siitä, kun aikatauluja ei ole.

Olen viettänyt aikaa Tukholmassa tämän vuoden aikana enemmän kuin koskaan ennen ja pakko sanoa, että tää kaupunki on mitä ihanin. Täältä löytyy niin paljon kivoja paikkoja ja tykkään siitä kivasta kaupungin sykkeestä, joka täällä vallitsee. Kirjoitan teille varmasti vielä monta postausta Tukholman suosikki paikoistani, mutta nyt pysytään kuulumisten parissa.

Pitkästä aikaa tuntuu siltä, että kaikki on todella hyvin. Vihdoin voin sanoa olevani aidosti onnellinen ja koen energiani palanneen. Elämä alkaa olla sellaista kun olen aina sen toivonut olevan.

Mutta miksi näin on ja mitä on tapahtunut kun en vuosiin ole niin kokenut?

Siitä saatte erillisen postauksen vielä tällä viikolla, mutta sanotaan tässä vaiheessa niin, ettei elämä ole näyttänyt parhaimpia puoliaan viimeisten vuosien aikana. Se on kuitenkin saanut mut arvostamaan elämää ja elämäni ihmisiä ihan uudella tasolla.

Olettekin varmasti huomanneet, että puhun paljon kiitollisuudesta. Uskon siihen todella vahvasti ja se on yksi elämäni kantavia voimavaroja. Jos en osaisi olla kiitollinen elämäni hienoista pienistä ja suurista asioista, olisi elämäni varmasti tylsempää ja sameampaa.

Toivon aina, että voin tuoda kohtaamilleni ihmisille iloa elämään ja tuoda esiin positiivista tapaa suhtautua asioihin myös elämän haasteiden keskellä. Ja ei sen takia, että negatiiviset asiat pitäisi haudata tai vaikeat asiat jättää käsittelemättä, ei missään nimessä. Mutta uskon vahvasti siihen, että aina on mahdollista löytää hyviä asioita myös niiden kaikkein vaikeimpien kokemusten keskellä ja saada niistä hetkistä voimia jatkaa eteenpäin. Elämä on huomattavasti parempaa kun tekee tietoisen päätöksen katsoa asioita positiivisen kautta negatiivisen sijaan oli elämän tilanne mikä tahansa. Se muuttaa elämän.

Ihanaa uutta viikkoa <3

Laura

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *