Hae
Laura Ahola

Lontoon parhaat kahvilat

Lontoo on yksi ehdottomia suosikki kaupunkejani. Nyt jaan teille muutaman Lontoon suosikkikahvilani, joissa todellakin kannattaa vierailla! 🙂

Tämän lisäksi tulen kirjoittamaan seuraavien viikkojen aikana Lontoon parhaista shoppailu paikoista, siitä missä kannattaa olla yötä ja mitä kaikkea Lontoossa ylipäätään kannattaa tehdä.

 

Peggy Porschen.

Jos tykkäät selata instagramia, olet saattanut törmätä tähän ihanaan Lontoon suosikkikahvilaan.

Tämä jos joku on todellinen instagrammaajan unelmakohde!

Olin Lontoossa muutama viikko sitten työmatkalla, jonka jälkeen jäin viettämään kaupunkiin viikonlopun mittaista mini lomaa. Lontoo on aina ollut mulle tärkeä kaupunki ja jollain hassulla tavalla tunnen kuuluvani sinne. En tiedä tulenko kuitenkaan koskaan asumaan Lontoossa, mutta Lontoo tulee varmasti olemaan se kaupunki, johon palaan kerta toisensa jälkeen. Täällä on vaan niin hyvä olla.

Perjantaina vietin ensimmäistä vapaapäivääni Lontoossa, päätin suunnata tähän ihanaan Peggy Porschen kahvilaan heti aamusta. Vettä satoi kaatamalla ja tuuli niin kovaa, että hetken meinasin luovuttaa. Onneksi en tehnyt niin, sillä kun näin kahvilan ja astuin sinne sisään, muuttui kaikki se vesisateessa kävely sen arvoiseksi. Ja ei, en nyt puhu mistään pienestä tuulesta ja vesisateesta, vaan sellaisesta puren sinua luihin asti tuulesta, joka hajoittaa sateenvarjot ja vesisateesta, joka sataa vaakatasossa. Noh, se kuuluu Lontooseen, haha!  😀

 

Löysin tämän ihanan Peggy Porschen kahvilan puoliksi sattumalta instagramista ja tiesin heti, että haluan vierailla täällä. Jos asuisin Lontoossa, tilaisin kaikki tarjoilut juhliini täältä.

Kahvila oli täynnä kauniita yksityiskohtia, kukkia sekä herkullisen näköisiä leivonnaisia. Kuten kuvistakin nopeasti päättelee, on tämä kahvila varmasti sisustettu some mielessäpitäen. Parasta oli kuitenkin se, ettei se todellakaan vaikuttanut kahvilan tunnelmaan tai tarjoiluiden laatuun – päinvastoin!

Tilaamani cappucino ja cupcake olivat älyttömän hyviä! En olisi uskonut syöväni tota kokonaan, sillä poikkeuksena kaikelle makeanhimolleni, himoitsen cupcakeja usein enemmän ajatuksentasolla kuin syömismielessä. Tällä kertaa se ei mennyt pelkästään niin, ihana poikkeus sääntöön!

Kuinka pääset tänne helpoiten?

Osoite: 116 Ebury St, Belgravia, London SW1W 9QQ

Kätevin tapa liikkua Lontoossa on ehdottomasti metro. Lähin pysäkki kahvilan lähellä on Victoria, josta on alle alle 10 minuutin kävelymatka kahvilaan.

Itse päätin tulla tänne kävellen. Rakastan sitä, kun voin kävellä paikasta toiseen ja siitä syystä hotellin sijainnilla on mulle aina suuri merkitys. Palataan tähän siis seuraavissa postauksissa 😉

 

L’eto

Toinen Lontoon kahvilasuosikkini on nimeltään L’eto. Tämä ihana kahvila sijaitsee kätevästi Sohossa ja täältä löydät täydellisen aamupalan. Super hyviä erilaisia bowleja, avocadoleipiä, munakkaita ja vaikka mitä! Täältä löytyy myös paljon kaikkea hyvää makeaa leivonnaista, mutta olen itse mieltänyt tämän aamupalapaikaksi niin vahvasti, etten enää osaa ajatella syöväni täällä muuta.

Sisustukseltaan tämä ei ole mikään modernein kahvila eikä täältä välttämättä saa myöskään parhaita IG kuvia jos niitä on etsimässä, mutta se mitä täältä saa on älyttömän hyvä aamupala ja hyvä mieli.

Ihana kahvila hyvin erilaisella tunnelmalla kuin ylläoleva konditoria. Kun googlasin teille osoitetta yllätyin siitä, että L’etolla on nykyisin useampi kahvila Lontoossa!

Kuinka pääsen tänne helpoiten?

Osoite: 155 Wardour St, Soho, London W1F 8WG

Soho on Lontoon suosikki alueitani! Tämän L’eto kahvilan kyljessä ei ole metropysäkkiä, mutta lähimpiä pysäkkejä ovat Oxford Circus, Piccadilly Circus, Tottenham Court Road. Sohossa on toinen toistaan kivempia kahviloita, joten oon varma, ettei pieni kävely haittaa! Saatat myös bongata ravintolan illaksi! Tämä katu kannattaa pitää mielessä kun vierailee Lontoossa.

 

ELAN CAFE

Kolmas kahvila vinkkini sarjassa Lontoon parhaat kahvilat on ELAN CAFE.  Tämän ketjun kahviloihin ei saa varattua pöytää ja uskon tämän olevan Lontoon tämän hetken ehdottomasti suosituin kahvila. Kävin katsomassa viikonloppuna Park Lanella sijaitsevaa Elan kahvilaa lopulta vain ulkoa, koska kun näin sen edessä kiemurtelevan pitkän johon, totesin, ettei jonottaminen ollut siinä hetkessä sen arvoista. Ensi kerralla sitten. Käy ihmeessä kurkkaamassa myös heidän ihania kuviaan instassa: Elan_Cafe , niin näet miksi halusin sinne 😉

 

Jos olet menossa Lontooseen niin suosittelen näitä Lontoon kahviloita lämpimästi <3 Lontoo on täynnä toinen toistaan ihanampia paikkoja, mutta mulle nämä ovat Lontoon parhaat kahvilat – ainakin tällä hetkellä 😉

 

Ootko sä käynyt Lontoossa? Mikä on sun suosikkipaikka sielä? 

Mitä Lontoo aiheista haluaisit nähdä blogissa? :)

– Laura

PS. löydät mut myös instagramista  @lauraahola

2 kommenttia

  1. Johanna / P.S. Never Stop Smiling kirjoitti:

    Apua, miten ihanan näköistä! En oo koskaan käynyt Lontoossa, mutta vielä joku päivä se on kyllä to do -listalla <3

    • lauraahola kirjoitti:

      Suosittelen lämpimästi! Lontoossa on niin ihania paikkoja! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *