Hae
Laura Ahola

Lontoon parhaat kahvilat

Lontoo on yksi ehdottomia suosikki kaupunkejani.¬†Nyt jaan teille muutaman Lontoon suosikkikahvilani, joissa todellakin kannattaa vierailla! ūüôā

Tämän lisäksi tulen kirjoittamaan seuraavien viikkojen aikana Lontoon parhaista shoppailu paikoista, siitä missä kannattaa olla yötä ja mitä kaikkea Lontoossa ylipäätään kannattaa tehdä.

 

Peggy Porschen.

Jos tykkäät selata instagramia, olet saattanut törmätä tähän ihanaan Lontoon suosikkikahvilaan.

Tämä jos joku on todellinen instagrammaajan unelmakohde!

Olin Lontoossa muutama viikko sitten työmatkalla, jonka jälkeen jäin viettämään kaupunkiin viikonlopun mittaista mini lomaa. Lontoo on aina ollut mulle tärkeä kaupunki ja jollain hassulla tavalla tunnen kuuluvani sinne. En tiedä tulenko kuitenkaan koskaan asumaan Lontoossa, mutta Lontoo tulee varmasti olemaan se kaupunki, johon palaan kerta toisensa jälkeen. Täällä on vaan niin hyvä olla.

Perjantaina vietin ensimm√§ist√§ vapaap√§iv√§√§ni Lontoossa, p√§√§tin suunnata t√§h√§n ihanaan Peggy Porschen kahvilaan heti aamusta. Vett√§ satoi kaatamalla ja tuuli niin kovaa, ett√§ hetken meinasin luovuttaa. Onneksi en tehnyt niin, sill√§ kun n√§in kahvilan ja astuin sinne sis√§√§n, muuttui kaikki se vesisateessa k√§vely sen arvoiseksi. Ja ei, en nyt puhu mist√§√§n pienest√§ tuulesta ja vesisateesta, vaan sellaisesta puren sinua luihin asti tuulesta, joka¬†hajoittaa sateenvarjot ja vesisateesta, joka sataa vaakatasossa.¬†Noh, se kuuluu Lontooseen, haha! ¬†ūüėÄ

 

Löysin tämän ihanan Peggy Porschen kahvilan puoliksi sattumalta instagramista ja tiesin heti, että haluan vierailla täällä. Jos asuisin Lontoossa, tilaisin kaikki tarjoilut juhliini täältä.

Kahvila oli täynnä kauniita yksityiskohtia, kukkia sekä herkullisen näköisiä leivonnaisia. Kuten kuvistakin nopeasti päättelee, on tämä kahvila varmasti sisustettu some mielessäpitäen. Parasta oli kuitenkin se, ettei se todellakaan vaikuttanut kahvilan tunnelmaan tai tarjoiluiden laatuun Рpäinvastoin!

Tilaamani cappucino ja cupcake olivat älyttömän hyviä! En olisi uskonut syöväni tota kokonaan, sillä poikkeuksena kaikelle makeanhimolleni, himoitsen cupcakeja usein enemmän ajatuksentasolla kuin syömismielessä. Tällä kertaa se ei mennyt pelkästään niin, ihana poikkeus sääntöön!

Kuinka pääset tänne helpoiten?

Osoite: 116 Ebury St, Belgravia, London SW1W 9QQ

Kätevin tapa liikkua Lontoossa on ehdottomasti metro. Lähin pysäkki kahvilan lähellä on Victoria, josta on alle alle 10 minuutin kävelymatka kahvilaan.

Itse p√§√§tin tulla t√§nne k√§vellen. Rakastan sit√§, kun voin k√§vell√§ paikasta toiseen ja siit√§ syyst√§ hotellin sijainnilla on mulle aina suuri merkitys. Palataan t√§h√§n siis seuraavissa postauksissa ūüėČ

 

L’eto

Toinen Lontoon kahvilasuosikkini on nimelt√§√§n L’eto. T√§m√§ ihana kahvila¬†sijaitsee k√§tev√§sti Sohossa ja t√§√§lt√§ l√∂yd√§t t√§ydellisen aamupalan. Super hyvi√§ erilaisia bowleja, avocadoleipi√§, munakkaita ja vaikka mit√§! T√§√§lt√§ l√∂ytyy my√∂s paljon kaikkea hyv√§√§ makeaa leivonnaista, mutta olen itse mielt√§nyt t√§m√§n aamupalapaikaksi niin vahvasti, etten en√§√§ osaa ajatella sy√∂v√§ni t√§√§ll√§ muuta.

Sisustukseltaan tämä ei ole mikään modernein kahvila eikä täältä välttämättä saa myöskään parhaita IG kuvia jos niitä on etsimässä, mutta se mitä täältä saa on älyttömän hyvä aamupala ja hyvä mieli.

Ihana kahvila hyvin erilaisella tunnelmalla kuin yll√§oleva konditoria. Kun googlasin teille osoitetta yll√§tyin siit√§, ett√§ L’etolla on nykyisin useampi kahvila Lontoossa!

Kuinka pääsen tänne helpoiten?

Osoite: 155 Wardour St, Soho, London W1F 8WG

Soho on Lontoon suosikki alueitani! T√§m√§n L’eto kahvilan kyljess√§ ei ole metropys√§kki√§, mutta l√§himpi√§ pys√§kkej√§ ovat Oxford Circus, Piccadilly Circus, Tottenham Court Road. Sohossa on toinen toistaan kivempia kahviloita, joten oon varma, ettei pieni k√§vely haittaa! Saatat my√∂s bongata ravintolan illaksi! T√§m√§ katu kannattaa pit√§√§ mieless√§ kun vierailee Lontoossa.

 

ELAN CAFE

Kolmas kahvila vinkkini sarjassa Lontoon parhaat kahvilat on ELAN CAFE. ¬†T√§m√§n ketjun kahviloihin ei saa varattua p√∂yt√§√§ ja uskon t√§m√§n olevan Lontoon t√§m√§n hetken ehdottomasti suosituin kahvila. K√§vin katsomassa viikonloppuna Park Lanella sijaitsevaa Elan kahvilaa lopulta vain ulkoa, koska kun n√§in sen edess√§ kiemurtelevan pitk√§n johon, totesin, ettei jonottaminen ollut siin√§ hetkess√§ sen arvoista. Ensi kerralla sitten. K√§y ihmeess√§ kurkkaamassa my√∂s heid√§n ihania kuviaan instassa: Elan_Cafe , niin n√§et miksi halusin sinne ūüėČ

 

Jos olet menossa Lontooseen niin suosittelen n√§it√§ Lontoon kahviloita l√§mpim√§sti <3 Lontoo on t√§ynn√§ toinen toistaan ihanampia paikkoja, mutta mulle n√§m√§ ovat Lontoon parhaat kahvilat – ainakin t√§ll√§ hetkell√§ ūüėČ

 

Ootko sä käynyt Lontoossa? Mikä on sun suosikkipaikka sielä? 

Mitä Lontoo aiheista haluaisit nähdä blogissa? :)

– Laura

PS. löydät mut myös instagramista  @lauraahola

2 kommenttia

  1. Johanna / P.S. Never Stop Smiling kirjoitti:

    Apua, miten ihanan näköistä! En oo koskaan käynyt Lontoossa, mutta vielä joku päivä se on kyllä to do -listalla <3

    • lauraahola kirjoitti:

      Suosittelen lämpimästi! Lontoossa on niin ihania paikkoja! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.