Hae
Laura Ahola

Lontoon parhaat kahvilat

Lontoo on yksi ehdottomia suosikki kaupunkejani. Nyt jaan teille muutaman Lontoon suosikkikahvilani, joissa todellakin kannattaa vierailla! 🙂

TÀmÀn lisÀksi tulen kirjoittamaan seuraavien viikkojen aikana Lontoon parhaista shoppailu paikoista, siitÀ missÀ kannattaa olla yötÀ ja mitÀ kaikkea Lontoossa ylipÀÀtÀÀn kannattaa tehdÀ.

 

Peggy Porschen.

Jos tykkÀÀt selata instagramia, olet saattanut törmÀtÀ tÀhÀn ihanaan Lontoon suosikkikahvilaan.

TÀmÀ jos joku on todellinen instagrammaajan unelmakohde!

Olin Lontoossa muutama viikko sitten työmatkalla, jonka jÀlkeen jÀin viettÀmÀÀn kaupunkiin viikonlopun mittaista mini lomaa. Lontoo on aina ollut mulle tÀrkeÀ kaupunki ja jollain hassulla tavalla tunnen kuuluvani sinne. En tiedÀ tulenko kuitenkaan koskaan asumaan Lontoossa, mutta Lontoo tulee varmasti olemaan se kaupunki, johon palaan kerta toisensa jÀlkeen. TÀÀllÀ on vaan niin hyvÀ olla.

Perjantaina vietin ensimmĂ€istĂ€ vapaapĂ€ivÀÀni Lontoossa, pÀÀtin suunnata tĂ€hĂ€n ihanaan Peggy Porschen kahvilaan heti aamusta. VettĂ€ satoi kaatamalla ja tuuli niin kovaa, ettĂ€ hetken meinasin luovuttaa. Onneksi en tehnyt niin, sillĂ€ kun nĂ€in kahvilan ja astuin sinne sisÀÀn, muuttui kaikki se vesisateessa kĂ€vely sen arvoiseksi. Ja ei, en nyt puhu mistÀÀn pienestĂ€ tuulesta ja vesisateesta, vaan sellaisesta puren sinua luihin asti tuulesta, joka hajoittaa sateenvarjot ja vesisateesta, joka sataa vaakatasossa. Noh, se kuuluu Lontooseen, haha!  😀

 

Löysin tÀmÀn ihanan Peggy Porschen kahvilan puoliksi sattumalta instagramista ja tiesin heti, ettÀ haluan vierailla tÀÀllÀ. Jos asuisin Lontoossa, tilaisin kaikki tarjoilut juhliini tÀÀltÀ.

Kahvila oli tĂ€ynnĂ€ kauniita yksityiskohtia, kukkia sekĂ€ herkullisen nĂ€köisiĂ€ leivonnaisia. Kuten kuvistakin nopeasti pÀÀttelee, on tĂ€mĂ€ kahvila varmasti sisustettu some mielessĂ€pitĂ€en. Parasta oli kuitenkin se, ettei se todellakaan vaikuttanut kahvilan tunnelmaan tai tarjoiluiden laatuun – pĂ€invastoin!

Tilaamani cappucino ja cupcake olivat ÀlyttömÀn hyviÀ! En olisi uskonut syövÀni tota kokonaan, sillÀ poikkeuksena kaikelle makeanhimolleni, himoitsen cupcakeja usein enemmÀn ajatuksentasolla kuin syömismielessÀ. TÀllÀ kertaa se ei mennyt pelkÀstÀÀn niin, ihana poikkeus sÀÀntöön!

Kuinka pÀÀset tÀnne helpoiten?

Osoite: 116 Ebury St, Belgravia, London SW1W 9QQ

KÀtevin tapa liikkua Lontoossa on ehdottomasti metro. LÀhin pysÀkki kahvilan lÀhellÀ on Victoria, josta on alle alle 10 minuutin kÀvelymatka kahvilaan.

Itse pÀÀtin tulla tĂ€nne kĂ€vellen. Rakastan sitĂ€, kun voin kĂ€vellĂ€ paikasta toiseen ja siitĂ€ syystĂ€ hotellin sijainnilla on mulle aina suuri merkitys. Palataan tĂ€hĂ€n siis seuraavissa postauksissa 😉

 

L’eto

Toinen Lontoon kahvilasuosikkini on nimeltÀÀn L’eto. TĂ€mĂ€ ihana kahvila sijaitsee kĂ€tevĂ€sti Sohossa ja tÀÀltĂ€ löydĂ€t tĂ€ydellisen aamupalan. Super hyviĂ€ erilaisia bowleja, avocadoleipiĂ€, munakkaita ja vaikka mitĂ€! TÀÀltĂ€ löytyy myös paljon kaikkea hyvÀÀ makeaa leivonnaista, mutta olen itse mieltĂ€nyt tĂ€mĂ€n aamupalapaikaksi niin vahvasti, etten enÀÀ osaa ajatella syövĂ€ni tÀÀllĂ€ muuta.

Sisustukseltaan tÀmÀ ei ole mikÀÀn modernein kahvila eikÀ tÀÀltÀ vÀlttÀmÀttÀ saa myöskÀÀn parhaita IG kuvia jos niitÀ on etsimÀssÀ, mutta se mitÀ tÀÀltÀ saa on ÀlyttömÀn hyvÀ aamupala ja hyvÀ mieli.

Ihana kahvila hyvin erilaisella tunnelmalla kuin yllĂ€oleva konditoria. Kun googlasin teille osoitetta yllĂ€tyin siitĂ€, ettĂ€ L’etolla on nykyisin useampi kahvila Lontoossa!

Kuinka pÀÀsen tÀnne helpoiten?

Osoite: 155 Wardour St, Soho, London W1F 8WG

Soho on Lontoon suosikki alueitani! TĂ€mĂ€n L’eto kahvilan kyljessĂ€ ei ole metropysĂ€kkiĂ€, mutta lĂ€himpiĂ€ pysĂ€kkejĂ€ ovat Oxford Circus, Piccadilly Circus, Tottenham Court Road. Sohossa on toinen toistaan kivempia kahviloita, joten oon varma, ettei pieni kĂ€vely haittaa! Saatat myös bongata ravintolan illaksi! TĂ€mĂ€ katu kannattaa pitÀÀ mielessĂ€ kun vierailee Lontoossa.

 

ELAN CAFE

Kolmas kahvila vinkkini sarjassa Lontoon parhaat kahvilat on ELAN CAFE.  TĂ€mĂ€n ketjun kahviloihin ei saa varattua pöytÀÀ ja uskon tĂ€mĂ€n olevan Lontoon tĂ€mĂ€n hetken ehdottomasti suosituin kahvila. KĂ€vin katsomassa viikonloppuna Park Lanella sijaitsevaa Elan kahvilaa lopulta vain ulkoa, koska kun nĂ€in sen edessĂ€ kiemurtelevan pitkĂ€n johon, totesin, ettei jonottaminen ollut siinĂ€ hetkessĂ€ sen arvoista. Ensi kerralla sitten. KĂ€y ihmeessĂ€ kurkkaamassa myös heidĂ€n ihania kuviaan instassa: Elan_Cafe , niin nĂ€et miksi halusin sinne 😉

 

Jos olet menossa Lontooseen niin suosittelen nĂ€itĂ€ Lontoon kahviloita lĂ€mpimĂ€sti <3 Lontoo on tĂ€ynnĂ€ toinen toistaan ihanampia paikkoja, mutta mulle nĂ€mĂ€ ovat Lontoon parhaat kahvilat – ainakin tĂ€llĂ€ hetkellĂ€ 😉

 

Ootko sÀ kÀynyt Lontoossa? MikÀ on sun suosikkipaikka sielÀ? 

MitÀ Lontoo aiheista haluaisit nÀhdÀ blogissa? :)

– Laura

PS. löydÀt mut myös instagramista  @lauraahola

2 kommenttia

  1. Johanna / P.S. Never Stop Smiling kirjoitti:

    Apua, miten ihanan nÀköistÀ! En oo koskaan kÀynyt Lontoossa, mutta vielÀ joku pÀivÀ se on kyllÀ to do -listalla <3

    • lauraahola kirjoitti:

      Suosittelen lÀmpimÀsti! Lontoossa on niin ihania paikkoja! <3

Vastaa

SÀhköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentÀt on merkitty *