Hae
Laura Ahola

10 asiaa minusta

Tervetuloa uudistuneeseen blogiini! 🙂

Se olisi vihdoin marraskuun ensimmÀinen pÀivÀ ja uudistuneen blogini ensimmÀisiÀ postauksia alkaa virrata! Uuden blogin avautumisen myötÀ te jo pidempÀÀn mukana olleet sekÀ blogini uutena löytÀneet lukijat saatatte pohtia mitÀ kaikkea uudistuneessa blogissani tullaan nÀkemÀÀn, mistÀ asioista pidÀn ja minkÀlainen tyyppi olen.  Siihen koitan vastata heti alkuun nÀiden 10 asian muodossa.

1. Ruoka. Rakastan hyvÀÀ ruokaa kaikissa sen muodoissa, enkÀ onnekseni ole kovin kranttu, mitÀ nyt en kertakaikkiaan pysty ymmÀrtÀmÀÀn miksi sieniÀ syödÀÀn. Blogissani tulet nÀkemÀÀn hyviÀ brunsseja, reseptejÀ, illanistujaisia, tapasiltoja, tortillajuhlia, ravintola- ja kahvilavinkkejÀ.

2. Koti. Olen asunut helsingissÀ pian kolmisen vuotta. PidÀn siitÀ elÀmÀntyylistÀ, jonka Helsingin keskustassa asuminen mahdollistaa kun pÀÀsee helposti kÀvellen paikasta toiseen. Oma koti on myös turvapaikka, joka rauhoittaa ja on aina valmiina ottamaan sinut vastaan juuri sellaisena kun siinÀ hetkessÀ olet. NÀin syksyn tullen huomaan sisÀisen sisustusihmiseni hiipineen esille ja olen jÀÀnyt itselleni kiinni erilaisten sisustusverkkokauppojen selailusta jo hieman turhan usein.

3. Paavo. Ihana, pieni mÀyrÀkoirani on nimeltÀÀn Paavo. HÀn tÀyttÀÀ tammikuussa 2 vuotta. KÀsittÀmÀtöntÀ kuinka aika juoksee! KoiraelÀmÀ on opettanut paljon kaikkea, niin hyvÀssÀ kuin pahassa ja tÀstÀ saa varmasti tehtyÀ postauksen jos toisenkin. Paavo on myös kasvanut jo sen verran, ettÀ hÀneltÀ on jÀÀnyt monia tavaroita ja vaatteita liian pieniksi tai muuten vain kÀyttÀmÀttÀ. Paavo haluaisi lahjottaa pieneksi jÀÀneet tavaransa blogin kautta parempaan tarkoitukseen, eli palataan asiaan.

4. YstÀvÀt. VietÀn paljon aikaa ystÀvieni kanssa ja koen parhaat ystÀvÀni osaksi perhettÀni. On ihanaa kutsua lÀheisiÀ kylÀÀn, tehdÀ ruokaa, vaihtaa kuulumisia tai lÀhteÀ vaikkapa yhdessÀ ulkoilemaan. Olen ihminen, joka haluaa pitÀÀ lÀhipiirin lÀhellÀ ja elÀÀ elÀmÀÀ yhdessÀ lÀheisten kanssa rinnakkain. Olen saanut elÀmÀÀni upeita ihmisiÀ, joista olen pÀivittÀin kiitollinen. Uskon, ettÀ osaan heistÀ pÀÀset tutustumaan myös blogissani.

5. ItsensÀkehittÀminen.  Aihe, josta jaksaisin puhua loputtomiin. MikÀÀn ei ole niin innostavaa kuin ihmisten mahdollisuus kehittyÀ parhaiksi versioiksi itsestÀÀn. Olen onnellinen siitÀ, ettÀ mun ystÀvÀpiirissÀni on ihmisiÀ, jotka jakavat tÀmÀn saman kiinnostuksen kohteen. On parasta kÀydÀ pitkiÀ ja syvÀllisiÀ keskusteluita siitÀ, mitÀ kaikkea on oppinut, mitkÀ ovat omia kehityskohtia ja kuinka niitÀ aikoo viedÀ eteenpÀin. On kiehtovaa, kuinka paljon pystymme vaikuttamaan elÀmÀÀmme omilla valinnoillamme. MÀ todella inspiroidun ihmisistÀ, jotka jakavat omia tarinoitaan elÀmÀstÀ ja uskaltavat puhua myös niistÀ vaikeista asioista.

6. Positiivisuus. HyvÀntuulisuus ja elÀmÀn positiivisten asioiden löytÀminen on aina ollut iso osa persoonaani. PienestÀ pitÀen olen tottunut nÀkemÀÀn asiat positiivisuuden kautta ja siitÀ olen todella kiitollinen Àidilleni. ElÀmÀ on viime vuosina nÀyttÀnyt minulle hyvin pitkÀlti karua puoltaan ja myönnÀn kyllÀ, ettÀ vÀlillÀ on tehnyt mieli heittÀytyÀ maahan ja huutaa elÀmÀn epÀreiluutta. Kuitenkin lopulta olen kaiken keskellÀ onnistunut pitÀmÀÀn kiinni siitÀ tunteesta, ettÀ elÀmÀ kantaa ja asiat jÀrjestyvÀt. TÀstÀ tÀysi kiitos vanhemmilleni, jotka ovat kasvattaneet minut uskomaan tÀhÀn myös silloin kuin elÀmÀ koettelee todella.

7. Matkustus. Rakastan sitÀ fiilistÀ kun pÀÀsen uusiin paikkoihin, tapaan uusia ihmisiÀ ja tutustun uusiin kulttuureihin. Ehdoton suosikkikaupunkini on jo vuosia ollut Lontoo. Matkustelu todella avartaa ja koen valtavaa tarvetta nÀhdÀ maailmaa matkustamisen kautta. Seuraavaa konkreettista matkaa ei ole vielÀ suunnitteilla, mutta jos juuri nyt voisin teleportata itseni jonnekin olisi kohde EtelÀ-Afrikka. Ai ettÀ.

8. Kosmetiikka. Rakastan meikkejÀ, meikkaamista, kasvonaamioita, kasvovoiteita, huulipunia, hiustenhoitotuotteita.. MitÀ vain mikÀ liittyy millÀÀn tapaa kosmetiikkaan. Olen siitÀ onnellisessa asemassa, ettÀ pÀÀsen toteuttamaan tÀtÀ intohimoani kosmetiikkaa kohtaan pÀivÀtyössÀni. Uskon vakaasti, ettei kosmetiikkaa voi olla koskaan liikaa.

9. Kirjat. Lukeminen on hyvÀ tapa oppia uutta ja rentoutua. Olen viimevuosina löytÀnyt myös ÀÀnikirjojen maailman. KirjahyllystÀni löytyy paljon kirjoja itsensÀ kehittÀmisestÀ, työelÀmÀstÀ, ruoanlaitosta aina sekalaiseen viihteeseen saakka. Blogissa olen ajatellut nostaa myös kirjasuosituksia esille ja jakaa teille kirjavinkkejÀ kirjoista, jotka ovat tavalla tai toisella kolahtaneet.

10. Esteettisyys. Kukat, kauniit kattaukset, vaatteet, kÀsilaukut, korut. VÀrien erilaiset yhdistelmÀt, harmonia ja kontrastit. Kauniit paketoinnit, maalaukset ja rakennukset. Lista on loputon.

Oliko listallani jotain yllÀttÀvÀÀ vai arvasitko kaiken jo ennen lukemista? MitÀ sinÀ haluaisit nÀhdÀ blogissani?

Odotan innolla toiveitanne, voit laittaa niitĂ€ alapuolelle kommentteihin tai Instagramissa viestillĂ€. LöydĂ€t minut sieltĂ€ nimellĂ€ @lauraahola 🙂

Laura

Vastaa

SÀhköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentÀt on merkitty *