Hae
Laura Ahola

10 asiaa minusta

Tervetuloa uudistuneeseen blogiini! ūüôā

Se olisi vihdoin marraskuun ensimmäinen päivä ja uudistuneen blogini ensimmäisiä postauksia alkaa virrata! Uuden blogin avautumisen myötä te jo pidempään mukana olleet sekä blogini uutena löytäneet lukijat saatatte pohtia mitä kaikkea uudistuneessa blogissani tullaan näkemään, mistä asioista pidän ja minkälainen tyyppi olen.  Siihen koitan vastata heti alkuun näiden 10 asian muodossa.

1. Ruoka. Rakastan hyvää ruokaa kaikissa sen muodoissa, enkä onnekseni ole kovin kranttu, mitä nyt en kertakaikkiaan pysty ymmärtämään miksi sieniä syödään. Blogissani tulet näkemään hyviä brunsseja, reseptejä, illanistujaisia, tapasiltoja, tortillajuhlia, ravintola- ja kahvilavinkkejä.

2. Koti. Olen asunut helsingissä pian kolmisen vuotta. Pidän siitä elämäntyylistä, jonka Helsingin keskustassa asuminen mahdollistaa kun pääsee helposti kävellen paikasta toiseen. Oma koti on myös turvapaikka, joka rauhoittaa ja on aina valmiina ottamaan sinut vastaan juuri sellaisena kun siinä hetkessä olet. Näin syksyn tullen huomaan sisäisen sisustusihmiseni hiipineen esille ja olen jäänyt itselleni kiinni erilaisten sisustusverkkokauppojen selailusta jo hieman turhan usein.

3. Paavo. Ihana, pieni mäyräkoirani on nimeltään Paavo. Hän täyttää tammikuussa 2 vuotta. Käsittämätöntä kuinka aika juoksee! Koiraelämä on opettanut paljon kaikkea, niin hyvässä kuin pahassa ja tästä saa varmasti tehtyä postauksen jos toisenkin. Paavo on myös kasvanut jo sen verran, että häneltä on jäänyt monia tavaroita ja vaatteita liian pieniksi tai muuten vain käyttämättä. Paavo haluaisi lahjottaa pieneksi jääneet tavaransa blogin kautta parempaan tarkoitukseen, eli palataan asiaan.

4. Ystävät. Vietän paljon aikaa ystävieni kanssa ja koen parhaat ystäväni osaksi perhettäni. On ihanaa kutsua läheisiä kylään, tehdä ruokaa, vaihtaa kuulumisia tai lähteä vaikkapa yhdessä ulkoilemaan. Olen ihminen, joka haluaa pitää lähipiirin lähellä ja elää elämää yhdessä läheisten kanssa rinnakkain. Olen saanut elämääni upeita ihmisiä, joista olen päivittäin kiitollinen. Uskon, että osaan heistä pääset tutustumaan myös blogissani.

5. Itsensäkehittäminen.  Aihe, josta jaksaisin puhua loputtomiin. Mikään ei ole niin innostavaa kuin ihmisten mahdollisuus kehittyä parhaiksi versioiksi itsestään. Olen onnellinen siitä, että mun ystäväpiirissäni on ihmisiä, jotka jakavat tämän saman kiinnostuksen kohteen. On parasta käydä pitkiä ja syvällisiä keskusteluita siitä, mitä kaikkea on oppinut, mitkä ovat omia kehityskohtia ja kuinka niitä aikoo viedä eteenpäin. On kiehtovaa, kuinka paljon pystymme vaikuttamaan elämäämme omilla valinnoillamme. Mä todella inspiroidun ihmisistä, jotka jakavat omia tarinoitaan elämästä ja uskaltavat puhua myös niistä vaikeista asioista.

6. Positiivisuus. Hyväntuulisuus ja elämän positiivisten asioiden löytäminen on aina ollut iso osa persoonaani. Pienestä pitäen olen tottunut näkemään asiat positiivisuuden kautta ja siitä olen todella kiitollinen äidilleni. Elämä on viime vuosina näyttänyt minulle hyvin pitkälti karua puoltaan ja myönnän kyllä, että välillä on tehnyt mieli heittäytyä maahan ja huutaa elämän epäreiluutta. Kuitenkin lopulta olen kaiken keskellä onnistunut pitämään kiinni siitä tunteesta, että elämä kantaa ja asiat järjestyvät. Tästä täysi kiitos vanhemmilleni, jotka ovat kasvattaneet minut uskomaan tähän myös silloin kuin elämä koettelee todella.

7. Matkustus. Rakastan sitä fiilistä kun pääsen uusiin paikkoihin, tapaan uusia ihmisiä ja tutustun uusiin kulttuureihin. Ehdoton suosikkikaupunkini on jo vuosia ollut Lontoo. Matkustelu todella avartaa ja koen valtavaa tarvetta nähdä maailmaa matkustamisen kautta. Seuraavaa konkreettista matkaa ei ole vielä suunnitteilla, mutta jos juuri nyt voisin teleportata itseni jonnekin olisi kohde Etelä-Afrikka. Ai että.

8. Kosmetiikka. Rakastan meikkejä, meikkaamista, kasvonaamioita, kasvovoiteita, huulipunia, hiustenhoitotuotteita.. Mitä vain mikä liittyy millään tapaa kosmetiikkaan. Olen siitä onnellisessa asemassa, että pääsen toteuttamaan tätä intohimoani kosmetiikkaa kohtaan päivätyössäni. Uskon vakaasti, ettei kosmetiikkaa voi olla koskaan liikaa.

9. Kirjat. Lukeminen on hyvä tapa oppia uutta ja rentoutua. Olen viimevuosina löytänyt myös äänikirjojen maailman. Kirjahyllystäni löytyy paljon kirjoja itsensä kehittämisestä, työelämästä, ruoanlaitosta aina sekalaiseen viihteeseen saakka. Blogissa olen ajatellut nostaa myös kirjasuosituksia esille ja jakaa teille kirjavinkkejä kirjoista, jotka ovat tavalla tai toisella kolahtaneet.

10. Esteettisyys. Kukat, kauniit kattaukset, vaatteet, käsilaukut, korut. Värien erilaiset yhdistelmät, harmonia ja kontrastit. Kauniit paketoinnit, maalaukset ja rakennukset. Lista on loputon.

Oliko listallani jotain yllättävää vai arvasitko kaiken jo ennen lukemista? Mitä sinä haluaisit nähdä blogissani?

Odotan innolla toiveitanne, voit laittaa niit√§ alapuolelle kommentteihin tai Instagramissa viestill√§. L√∂yd√§t minut sielt√§ nimell√§ @lauraahola ūüôā

Laura

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *