Hae
Laura Ahola

Tapa, joka pidentää yrttien ja salaatin elinikää huimasti keittiössä

Moikka,

Ajattelin jakaa teille loistavan vinkin, jolla pystyt pidentämään tuoreiden yrttien ja salaattien elinikää keittiössä huimasti. Mä rakastan yrttejä, mutta monia vuosia mua ärsytti se, etteivät ne kestäneet keittiössä paria päivää pidempään. Sitten keksin tämän niksin.

Yksinkertaisuudessaan vinkki on seuraava:

Ota yritti pois muoveista ja laita vesilasin pohjalle runsaasti vettä. Nosta yrtti vesilasiin ja anna sen asua siinä. Todella toimivaa ja todella helppoa!

Huomioi, että laitat lasiin oikeasti paljon vettä. Se on se salaisuus, jolla yrtit pysyvät hyvänä kotona jopa usean viikon.  Vaihda myös vettä välillä niin se pysyy freshinä. Tässä kahden maan reissaamisessa oon saanut todella kokeilla tätä ja on ollut hauskaa välillä huomata, kuinka yrttit todella kestävät ja voivat hyvin laseissa. Plussaa myös se, yritit on kauniita ja toimivat myös sisustuksessa<3

Tottakai istuttamalla saisi parasta jälkeä, mutta joka kerta ei voi olla super ihminen ja tehdä kaikkea alusta loppuun. Siksi nämä elämää helpottavat nopeat vinkit on mun mielestä parasta 😉

Ootko sä tehnyt näin ennen? Jos olet tai aiot kokeilla, niin paina sydäntä postauksen yläpuolella <3

Mua kiinnostaisi todella paljon kuulla mikä on sun paras ja nopea elämää helpottava vinkki joko keittiöön tai mihin vain elämän osa-alueeseen? Huomaatteko kuinka yritän selkeästi lanseerata niksipirkkaa tännekin, haha! 😀

Ihanaa keskiviikkoa!

Laura

 

Tule mukaan Instagramiin @lauraahola

Jos tykkäät resepteistä, nappaa talteen tämä ihanan helppo ja hyvä kinkkupiirakka resepti tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *