Hae
Laura Ahola

Ravintola vinkkejä Lontooseen

Lontoon ravintolatarjonta ei jätä ketään kylmäksi! Tässä muutama hyvä ravintola vinkki viime Lontoon reissulta.

 

Lontoon ravintolatarjonta on kertakaikkiaan uskomaton. Täältä jokainen löytää varmasti omaan makuunsa sopivia ravintoloita, mutta ravintola suosituksia on aina kiva saada. Joten tässä olkaapa hyvä:

100 Wardour Street – Tämän hetken todellinen trendiravintola, joka kääntyy illalla baariksi. Alakerrassa oli live-musiikkia myös arkena! Olin täällä arki-iltana ja lauantaina kun kävelimme tästä ohi, oli jono ainakin 50 metriä. Kertonee siitä, että tämä paikka on in.

Sushisamba – Upeita annoksia! Ja maisemia jos valitset London Cityn Sushisamban. Toinen ravintola sijaitsee Covent Gardenissa, upea sisustus, mutta ei samaa maisemaa. Kumpaankaan Sushisambaan en saanut varattua pöytää ja monelle ystävälleni on käynyt samoin. Muistutan jälleen jo alussa mainitsemastani asiasta, varaa ruokapaikat ajoissa.

Yauatcha Soho – Hyvä aasialainen ravintola! Kiva tunnelma ja todella hyvä ruoka. Jos mahdollista, kannattaa pöytävaraus pyytää yläkertaan. Se oli vähän alakertaa kivemman näköinen 😉

Le Garrick – Ranskalainen pieni ravintola Covent Gardenissa. Ihastuttavan yksinkertainen, rehellisesti ranskalainen ravintola. Hyvä ruoka, viini ja kiva tunnelma!

Kingly Court – Jos haluat helppoa ja nopeaa ruokaa shoppailun tai illanvieton lomassa. Tänne Garabyn piilossa olevalle ihanalle sisäpihalle voi saapua koska vain, etkä tarvitse pöytävarauksia. Ravintolat ovat helppoja ja niistä ruokaa saa nopeasti.

 

 

Löysin yksinkertaisen palvelun,  josta näet suoraan missä ravintoloissa on tilaa minäkin päivänä ja kellonaikana, opentable. Tämä palvelu helpottaa tosi paljon pöytävarauksia kun ne on kootusti yhden sivun alla. Lontoossa todellakin kannatta varata pöytä sekä arkena, että viikonloppuna. Tällä kertaa meinasin unohtaa sen lauantain osalta kaikkien muiden kiireiden varjolla, mutta onneksi kerkeisin kuitenkin saada Yauatchaan pöydän, tosin klo 22.30 alkavaan kattaukseen 😉

Loistavia ravintola-alueita ovat kokonaisuudessaan Soho ja Covent Garden.

Rakastan Lontoon Sohoa alueena ja se on täynnä todella hyviä ravintoloita. Esimerkiksi koko Wardour Street on täynnä super kivoja ja hyviä ravintoloita, tämä katu kannattaa kävellä kokonaan ja muutenkin suosittelen lämpimästi haahuilua Sohossa, sielä on paljon ihania ruokapaikkoja, kauppoja, kahviloita ja hyvä fiilis!

Covent Garden on myös täynnä todella hyviä ruokapaikkoja edellä mainittujen Sushisamban ja Le Garrickin lisäksi. Täälläkin saatat vain törmätä hyvään ja mielenkiintoiseen ravintolaan kun kävelet ympäriinsä!

Mun Lontoo reissuihin kuuluu myös vahvasti se, että kerran pitää päästä pubiin syömään ja lasilliselle. Mä yleensä valitsen klassisesti burgerin, mutta saahan sieltä kaikkea muutakin. Brittipubeissa on niin hauska oma tunnelmansa, että se kannattaa käydä kokemassa! Eikä aina voi hienostella. Tilaa siis se burgeri ja pinti 😉

 

Toivottavasti näistä vinkeistä oli apua sun seuraavalle Lontoon reissulle <3

/ Laura

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *