Hae
Laura Ahola

Magnesia online journey – joogamatkalla kotona!

Ihanaa päästä jakamaan tänne Magnesia online journey festivaali kokemuksia!

Mietin pitkään lähdenkö mukaan tähän matkalle, kalenteri on todella täynnä kaikenlaista ja pohdin onko tämä taas yksi asia siihen kaiken muun päälle. Kuitenkin mitä lähemmäs viimeinen ilmoittautumispäivä tuli, sitä vahvemmaksi tuli olo siitä, että tämä on juuri sitä mitä tarvitsen ja on aika panostaa taas omaan hyvinvointiin enemmän.

Usein mitä kiireisempiä me ollaan sen kipeämmin tarvitsemme hetkiä pysähtymiselle ja omasta hyvinvoinnista huolehtimiselle. Jos on niin kiire, että ensimmäisenä mielessä käy ajatus siitä jaksaako edes yrittää mahduttaa 5 viikon jooga festareita kalenteriin tietää, että on aika tehdä muutoksia. On aika priorisoida ajankäyttöä paremmin. Etenkin tässä tapauksessa kun todella rakastan joogaa ja itsensä kehittämistä sekä kaikkea kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyvää mitä Magnesia online journey festivaali on pullollaan.

Oma hyvinvointi ei voi olla se mistä karsitaan, sen täytyy olla etusijalla. Jos et pidä huolta itsestäsi, et voi myöskään pitää yhtä hyvää huolta muista tai olla muutenkaan paras versio itsestäsi.

On niin hassua miten me välillä vastustamme juuri niitä asioita joiden tiedämme tekevän meille hyvää ja joiden tiedämme syvällä sisimmässämme olevan niitä oikeita. Onneksi tässäkin voi kehittyä! Mitä enemmän itseään kuuntelee ja oppii tuntemaan sitä helpommin huomaa omalle kehitykselleen epäedullisia kaavoja, joita voi sitten pikkuhiljaa opetella muuttamaan.

Tunnetko olosi aina kiireiseksi?

Tiesittekö, että jatkuva tarve tuntea olonsa kiireiseksi on usein myös trauman johdattamaa? On helpompi pitää itseä kiireisenä ja sitä kautta vältellä niitä asioita, joita keho ja mieli yrittävät tuoda esiin. Välillä saattaa hetkellisesti tuntuu siltä, että on helpompi selvitä kun vaikeat asiat pistää taka-alalle tai työntää pois mielestä. Niiden käsittelyn sijaan keskittyy esimerkiksi suorittamaan työtä, koulua, urheilua tai mitä ikinä se kiireisenä pitävä asia jokaiselle onkin. Samalla uskon meidän kaikkien tietävän sen, että mitä enemmän jonkun asian kohtaamista me haluamme vältellä, sen tärkeämpää sen asian käsitteleminen ja aidosti kohtaaminen on.

Tahdotko kuulla Magnesia online journey matkasta enemmän?

Seuraavina viikkoina pääsette kuulemaan lisää näistä festareista sekä ajatuksista mitä matkan varrella herää. Olisipa ihan mahtavaa kuulla jos myös sä olet päättänyt lähteä mukaan tälle Magnesia online journey matkalle! 🙂 Jos sua kiinnostaa kuulla lisää niin painathan postauksen yllä olevaa sydäntä <3 Ja jos oot mukana samalla matkalla, kerro, olisi aivan ihana kuulla <3

Miten sä huolehdit sun hyvinvoinnista?

Ootko huomannut, että välillä me jollain oudolla tavalla vastustetaan niitä asioita mitkä tekee meille oikeasti todella hyvää?

 

Laura

Tervetuloa mukaan myös IG puolelle @lauraahola <3

Täältä näet myös alkuvuoden postauksen, missä puhutaan siitä kuinka löytää aikaa omalle hyvinvoinnille kun arki painaa päälle 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *